Friday, June 11, 2010

bukan cite world cup


hehe..saya bukan nak cite pasai world cup pon...sebab saye xtau pon sape main dan sebagainyer...
tp saya tau la kt afrika nun...
lagu tanzania yg selalu ikram nyanyi...cane bunyinyer tanya la dia..hehe
ok dah2...
sebenarnyer aku nk tempek hasil kerja aku yg agak belemoih nih...
leh la kan...

act baju ni aku dah pakai sekali time wedding zue sabtu lepas..
xsabar2 kan..bukan apa..kalo xder sebab mmg lambat la nk siap baju tuh...
dan sampai skang baju dania aku xusik lg..ehehe
pasai dia dah ada yg matching ngan aku ni ha...:p

so...dengan kedinginan pagi nih...dan kehangatan server company den yg xsetel2..hahaha
(sabo je la yer sume...bese la..keje mmg camtu..:p)
ini la dia hasilnyer....


ini manik aku siapkan 3malam u tau..jenuh bersilat ngan dak kecik..

dengki aku nk amik gambar...

aku susun balik amik gambar..hehehe

aku afa niat nk upgrade lagi manik nih..tp xtau la terkabul ke x niat suci murni ku itu..hehe
daa....choww...

4 budak comey:

Kancilbiru said...

wah rajin sungguh mak budak ni...ko amik upah ke...

AiZ said...

buatlah bisnes .. ^__^

Uda said...

rajin nyer.. kalau akak jahit manik, mesti nak cepat siap.. emm hasil dier..memang belenggas..

eT said...

niza:
hehe..rajin bermusim la..ko nk tempah ker???:p

aiz:
hmm..menarik tuh..tp nk kene ada byk masa...hehe

uda:
hehe..yer la kak..mmg nk siap cepat..xsabar jek..ke hulu ke hilir nk bawak sama kononnyer...