Tuesday, June 8, 2010

cane nak ON nih...



nah...nampak x gambar apa tu...
yeah...gambar laptop as hantaran...
laptop aku xleh nk on dah lani...aku xsure kenapa...
samada button on/off tu dah rosak or problem lain...
mati kutu aku kt umah xleh nk on laptop..huhu...
aku bukan org kaya pon sng2 nk beli yg baru kan...
tp kalo terpaksa mmg kene jadi kaya la jap..:p
laptop ni mmg aku beli utk guna dan sekaligus nk bg byk hantaran letak la sekali time kawen tu...aci x??hehehe

so, bila aku dah xder idea nk watper kt umah (padahal byk keje...)
aku skang ni menjahit...aku sdg berusaha menjahit plak...
nnti dah siap leh tempek kt sini yer....
dulu ada sekali aku wat..tp xcantik pon..then xder masa nk wat...
ni rajin nk wat plak..hehe...tunggu aku amik gambar la leh tempek kt sini...
chowww.....

10 budak comey:

Kancilbiru said...

syioknya.....hantar usp sudah...depa boleh tgkkan..janji belanja pastu..wakakak

Ena said...

bestnyerrr hantaran dapat lappy kan!.. sonok tapi kena la datang seklai ngan broadband! kalo tak tak tenet camner kan!.. melainkan ada wireless.. heheh

ad said...

fuyoo...hantaran laptop tuhhh...

eT said...

niza:
leh anto usp ker??hehe

ena:
beruk kite tambat dulu...:p

ad:
erkkk...bukan saje nk wat hantaran...eh tp saje je la bg byk brg..hahaha

asid said...

macam2.. hehe

eT said...

yeah...betul tu asid...macam2...

Redbloodsnow said...

WHOAAA...LAPPY TUEEE WAT DIJADIKAN HANTARAN. BEST BESTTT :)

army4war said...

guna letop dania.. install toad dalam letop tu sekali hahahaha!!

eT said...

zie:
leh la wat cth...hehe

mira:
xabes2 ngan toad ko...tido mimpi toad x???huhu

Rayner said...

Gosh, there is so much useful data above!
homes for sale in Sulphur LA | what does my name mean | easy cheesecake recipe