Friday, June 18, 2010

mari selerakkan dia


bila baca blog niza pasai What's in your bag, girl?
tetiba teringat tag eb pasai JOM SELONGKAR yang blom berjawab..hehehe...
lamanyer makan masa nk jawab tag kan...sori la yer...ehehe
alamak..bag i pakai ni adalah bag hantaran yer..dah 2tahun i pakai...blom tukar...
sori la kalo asik terpublish barang hantaran jek..keskes...
masih utuh beg i ni...blom ada tanda2 nk koyak...
tp dah belemoih la sket..
ke hulu kehilir i hangkut dia kan...

tadaa..my bag...bila la agak2 leh dapat beg baru yer??hehe

okeh...bila aku dah terabur2kan barang2 dalam bag tuh..ni la hasilnyer...bersepahnyer la...
(aku perasan ada orang perhatikan aku wat keje2 ni smlm..haha...ntah ende2 et ni..:p)

hp - alat komunikasi (xder shh tau)
kosmetik - terdiri dari segala macam mende..nk tutup jerawat, jeragat..segala mak nenek la kan...
kunci kete & rumah - yer la..sng nk drive n masuk umah...sekali xder kunci umah..siap la kene tunggu ikram balik malam..adehh
ubat2an - panadol ada...myk cap kapak ada...ubat gatai pon ada...hehe
purse - boh mak nenek...
brooch - bekal kalo2 terlupa nk pakai kan...bila kawan tego leh terus jek pakai..hehe
kepit kuku - owh...yg ni sbg kemudahan awam..:p
resit - wajib simpan sampai ilang tulisan...xkira la resit bank ke..resit tesco ke..giant ker..sume aku simpan..hehe

okehh...dah kot...yg xtersenarai tu ada la dah kelas2..hahaha

so..korang2 yg baca ni aku tag juga yer..sila la wat cam aku ni ha...
esp budak yg xcukup tido tu kene wat gak...


baru ni kan aku p mkn sup urat ketin kt bangi...
ada 1kedai kain tu cam menarik..then aku masuk...
nmpk jubah yg cun ni ha...tp harga dia rm250...mahai dowh...
xjadi aku nk amik..hehee...
aku jadi amik gambo jek..tu pon xleh penuh..pasai amik dekat kan..hehehe
okeh...sudah lunch...bubbye....weeeee


6 budak comey:

army4war said...

"esp budak yg xcukup tido tu kene wat gak"

aku ke?? atau aku perasan je?? hahaha

ko dh roger aku kat skype suh wat tag ni, aku akan buat operasi snap2 gambar gak apa harta karun aku dalam beg doremon aku ni.. jangan pengsan ek.. hahaha

eT said...

hahaha..sape cium bahu jalan dia la dpt bau...:p

izanpyus said...

ha Et,kira beg ko tu ok lagi la..beg aku dah macam kedai runcit haha.pampers pun ada.hihi.

ha,tang jubah tu kan..kalau dh smpai RM250 tu,baik ko g Hajaba jerk.ada gak jubah kat satu website ni murah gak.nnt aku bg link kalau jumpa semula...kedai dia pun kt bangi rasanya.

Sarah Syazwani said...

camne la ko pakai tudung x pakai brooch..ko ikat je mcm makcik g pasar tu ekk...hahahaah

mamalieyna said...

macam2 ada..kita dh buat..kira settle la ye..hehe.. brooch tu wajib ada kan..spare ^_^

eT said...

izan:
pampers tu kekadang aku sumbat gak...tp xselalu la..nk kene beli bag besau lg kalo nk sumbat bebanyak tuh..hehe

sarah:
tudung skang kan main sarung jek sarah...xyah brooch...hehe

mamalieyna:
betui3...kot la paku tercabut ker..ada lg dlm bag..tadaaa...haha