Thursday, September 23, 2010

keyword hari ini...



tgk si kancilbiru tgk keyword dia kan...
aku pon teringin nk tgk jugak...yer la...kancilbiru tu femes gak...
aku tumpang sebok jek...hehhee
maka..bukak la aku nuffnang itu utk melihat apa yg femes ari nih...
walaupon xbyk keyword yg dicarik2 dalam blog aku nih...xper..nk tgk jugak...:p




1. siti kelembai
wahh..rupenyer ramai jugak peminat siti kelembai ni yer...
xper2...sbg hiburan jek kan...
cian org jahat tu dah gatal2 badan dia smlm kan...hehe


2. maziati
terima kasih la yg carik blog aku n nama aku ni...
ke ada ramai dlm dunia ni nama n blog yg sama??...huhu
aku tau korang kawan2 aku jek sume..muahaha...
silent readers yerr....
pape pon terima kasih la pada yg sudi mendengar cerita2 i ni yer...cite lepak2 jek...hehe


3. pembekal jacuzzi
wehh...sejak bila la aku bukak biz jual jacuzzi nih??
seingat aku ari tu jual tudung jek...
jual kuih raya...ahaks..


4. penggunaan ubat untuk menggugurkan si awal kehamilan
ish...ish..ish...jgn la dibuat kerja2 gugur2 nih...
cian kat baby tuh...
elok2 tuhan nk bagi, nk digugurkan plak...
beringat la sebelum kene...


5. cara merawat terseliuh tangan
hehe...cam tukang urut plak..
aku pernah terseliuh leher ari tuh..
bacakan doa sapu tang sakit..InsyaAllah....


6. mengatasi puting susu yang tenggelam
haa...ibu2 yg nk menyusu n ada masalah camni jgn la riso...
nnti bila baby tu dah isap nenen nanti...automatik puting tu akan timbul sendiri...
kalo nk cepat kasi keluar..rajin2 la urut n pump...InsyaAllah...


k la...saje nk cek keyword jek...bukan apa pon....:p


2 budak comey:

|| NaFiRaa || said...

waahhhh... ai x pernah pon cek keyword kat blog.. macam2 keyword jugak ade eh~ nak try cek jugak lah.. muehehehe

eT said...

hehe...tgk la...kalo blog femes byk kot keywordnyer...