Wednesday, October 13, 2010

Utusan buat kekasih hati...

tadi kan tgk baiduri sedang berusaha nk book tiket...
tp asik kuar gambar lebah...buzz...buzz...buzz...
hehehe...aku pon saje test try masuk book...
leh la masuk..aku pilih destinasi ke kota kinabalu, sabah...
pesal aku suka sgt tmpt nih??hehehe
xder la apa yg menarik pon...
tp kat sini la tempat kami honeymoon dulu...
leh p lagi mengimbau kenangan bersama...uhukss...

tgk la time leh p nih...
1 Apr 2011 - 11 Aug 2011...
tahun depan kan...time ni baby dah kuar...:p

p obersea pon boley...
aku dapat harga rm50 jek tiket...
mana rm1 weh...mesti org lain dah amik seat tu kan...
rm1 tu mesti ada 1 seat jek...huhuhu...

kalo la aku dpt rm1 tu mmg xpk panjang dah...
dan2 aku roger en.ikram yg ngah dok dalam dewan bersidang tuh book time tu gak (kononnyer la kan)
aku mmg suka pilih2 date nih..pastu berangan sendiri je la...
jap nk p sini...jap nk p sana...hehehe
pastu try pilih p tmpt lain plak tgk rate dia...agak mahal pilih tmpt lain plak..:p

urrmm..tp si mira kata nk p mabul...
aku nk ikut leh??
kalo la time korang nk p tuh dalam buln 4 or 5 or 6 tahun depan...
alamatnyer aku kene pakai uniform aku la...
sanggul toncet tinggi...
dahi tampal ngan tepel...
pakai kain batik..pakai stokin...jalan kepit2...hahaha...
tidak lupa jugak badan yg berbau minyak hangin dan rempah ratus...

korang roger aku tau..aku nk berangan jap...
eh..apa utusan yg aku nk utus ni benornyer?hehe
paham kan...kan..kan....:p



7 budak comey:

mamasue said...

mamasue tetap tak paham laaaa.....hehehe...

|| NaFiRaa || said...

teringin nak pergi langkawi~

eT said...

mamasue:
ye ker xpaham..hehe

nafiraa:
td dah try wat ke langkawi dpt yg rm1...hehe...try la wat...

aizuemi said...

hehehe.. besh kalo ko g pakai uniform.. musti kiut miut..

eT said...

aku mmg kiut pon zue...hehe

Yan said...

huhu kite tak penah nek flight... siannn

Eleazar said...

Thank you for this post, really worthwhile info.
heavy periods | healthy breakfast recipes | Toronto condos