Friday, June 24, 2011

Hari-hari Mau...


ada la 2-3-4 hari lepas dok tengok blog org cite pasal promosi makan kt pizza yg 3 jenis pizza tu kan...jimat sampai doploh lebih tu kan...teringin gak rasa tekak nih...:p
aku dok sensorang kt umah ni xkan la nk ngadap pizza berkotak2 semata2 nk dpt promo tuh...
kalo dok opis syok gak...share reramai...hehe

tetiba ptg td dpt idea nk mkn pizza...idea lg tuh...hehe
msg la en.ikram kata jom makan pizza...
ptg tu dia balik bawak pizza...best3...lama xmakan pizza nih...kalah org ngidam...hehe

ni ada plak voucher promo 50% discount dia bg sekali ngan mknn ikram beli tuh...
klik la kalo nk tgk lg besau....
dari senin sampai jumaat...dah siap menu situ dia bg korang....
isnin menu apa...selasa mkn lain plak...rabu...khamis...sampai la jumaat....
ari2 p la ngadap pizza tuh...hehe
xperasan plak promo ni sampai bila...nnti ai cek balik...hehehe...
errkkk...sendawa pizza plak... :p


TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS || SET TILAM SEJUK || MANDIAN HERBA / MANDIAN AURA || TUNGKU BAYI || SET BERSALIN SALINDAH || BUGSLOCK - PENGHALAU NYAMUK

7 budak comey:

baincardin said...

Harimau!!! amummmm.....^_^'

Huda said...

isk3..mmg klau leh nak makan tiap2 hari :) tp kang jemu lak :)

miloais said...

dah lama tak gi makan pizza
sokmo mekdi - kfc sajorkkk
ni peberet my son pizza ni...

sHi Ma said...

xberapa minat pizza, so hari2 xmau lah, hehehe...

*∽ IZAN ∽* said...

aaaa.. nyaris2 terlepas promo ni.. hari ni lastt.. cam tak sempat lak nak pergi uhuhuhu

EiJa ZaQuaN said...

hari ni last ke,,
nmpknye x kesampaian la nak rasa promo murah mkn pizza ni..dh la mmg peminat pizza..huhu..

Raynard said...

Oh my god, there's so much worthwhile information here!
dental hygienist | Anti Anxiety Herbs | mattress warehouse atlanta