Monday, June 6, 2011

Main Game pon ada can dapat hadiah...


memula aku dok tengok pehal la org sana sini dok cakap pasal angry bird nih...
pehtu baru aku tau...angry bird ni sejenis game...ok save...
lepak jek dulu kan...sana sini org marah ngan angry bird nih...
xpaham aku...dah stress...marah ngan bird tuh...tp hadap jugak kan...apa kes...
nama pon game...hehee

aku selaku pengguna android peram setengah tahun tahan xmo install memana application berunsurkan game...
bukan apa..kang hadap menatang tu jek..xkemana sume keje...
keje opis kemana...keje umah kemana...keje sekolah lagi la ke laut...:p
dan akhirnya aku 'ter'install jugak game...maklum la..dlm android ni banyak mende free...huhu
ok la tuh...lama tu baru nk install kan....

start 2-3 ari ni aku dok main angry bird tuh...sampai dania pon dah pandai main jugak...sampai ke adik beradik aku pon nk main jugak...huhu
(lupe diri la tu...dgn letrik naik ni keje hadap game jek...huhu)

ni wajah2 bird yg amarah tuh...
aku baru level beginner...hehehe...
konon2 nk wat en3 pasal game ni jek...terperasan plak ada "World's Biggest Angry Birds Playground"

Everyone, fire up the Angry Birds and join us to create the GUINNESS WORLD RECORDS™ attempt for the Most People Playing in a Mobile Phone Game Relay. Plus, win exclusive prizes and have fun with Nokia at the World’s Biggest Angry Birds Playground. Admission is free.

The date is set, the birds are ready, the record awaits.

sesapa pemain bird tegar tuh...p la terjah...
mana tau ada rezeki korang kan...nnti menang share ngan aku...hehe

p/s
aku baru join GRAPEVINE...
nnti kalo sempat aku try wat en3 pasal GRAPEVINE...
(reader blog pon leh dapat duit tau dgn GRAPEVINE)

TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS || SET TILAM SEJUK || MANDIAN HERBA / MANDIAN AURA || TUNGKU BAYI || SET BERSALIN SALINDAH || BUGSLOCK - PENGHALAU NYAMUK

4 budak comey:

leyzajamil said...

saya tak amik port pasal game 'angry bird' ni, tapi best ker?
jom baca korang basuh telor tak sebelum masak?

miloais said...

iols langsung tak paham games mende ni semua
sokmo kena gelakkan dek anak2 iols...
'apa lah mama ni.. main games tu pun tak tau!'
adehhhhhhhh!~

nok... grapevine tu plak mende???

mekchu said...

sebaik tak terjebak lagi.. sbb tak pakai anroid ;) itu kalo sekali dah main, mmg angau... hehehe..

MamaEma said...

baru start main kat pc..selalu tgk incik suami main kat hp..tp tak tahu pula ada hadiah ni...hehhe