Monday, June 27, 2011

Hari Ukur Shopping Complex


last week kami ke sunway piramid...lama gak xmai sini...
saje nk tgk sale dihujung bulan...hehe...mmg carik nahas... :p
masuk kedai...kuar kedai...xder hasil pon...hehe

ni memula sampai...1st time bukak plastik nk guna...
time balik plak nk lipat sampai setengah jam...hampir2 nk call ad tanya cane nk tutup...hahaha

lagi..jenuh gak nk adjust dania ngan ammar...dedua ngah tido plak tuh...
nampak kt depan tu kitorang letak ammar...so, kakak dok blkg la...hehe

ni pas solat dah...dedua dah bangun...
tukar position plak...adik belakang...kakak dok depan...hehe

girang dalam stroller baru..xabes2 peace 5 jari dia tuh...

ni gaya tudung xsempat nk pakai...main lilit jek sbb ammar dah selak nk nenen...
hasilnya aku dah jadi cam sesumpah...kembang jek tudung tuh...
btw...tudung ni adik yg belikn..kalo pakai xtau la bila lg nk pakai...hehe...

(renda sesumpah tu aku sorokkn dlm tudung..:p)
agenda mlm kitorang dinner kt old town white coffee...
aku cari meja ujung2 sbb ammar nk wat projek...hehehe...nyusu la nih...
tudung tu siap leh cover aku nk nenenkn ammar...:p


TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS || SET TILAM SEJUK || MANDIAN HERBA / MANDIAN AURA || TUNGKU BAYI || SET BERSALIN SALINDAH || BUGSLOCK - PENGHALAU NYAMUK

7 budak comey:

@e_da said...

bagus kan praktikal sungguh stroller kembar tu..senang nak handle 2 anak..

Kancilbiru said...

sesumpah2 pun multi purpose tu...hehe..tapi lawa jer aku nengok..

ajumohit said...

alahai sweetnya stroller tu et..senang la nk monitor kakak and baby..heheh time nk tutup msti terkial2 button apa nk tekan tu ek hehehe..tp serius best tgk stroller tu

Sarah Syazwani said...

kalau ank2 aku xdenyer la nak dok dlm tu diam2..sume nk lepas bebas

iera said...

bestnye jalan2..iera skrg ni leh duk rmh je.kalau kuar pun kjp2 je.10minit pun tak smpai kot.dlm kete n handbag kne simpan plastik sbgai bekalan diwaktu urgent..

EiJa ZaQuaN said...

bagusnya guna stroller berkembar ni ye..
anak eija zaquan masa baby xnak duduk dlm stroller..skrg ni adik dia ziqry eija duduk kan dlm stroller..dia pn sibuk nak duduk dlm stroller jg..

|| NaFiRaa || said...

hehehe..macam2 guna jugak stroller kembar nih.. 2 2 anak duduk dlm 1 stroller.. senang nak handle..