Wednesday, June 15, 2011

owh no!!! xsempat dah nih!!!

huhu...tetiba nk menzahirkan rasa cuak kat blog...
xlama dah nk masuk keje nih...
tp stock susu untuk ammar xwat lagi...gawat nih...

tp, xsempat nk pump sgt pon pasai ammar sedut dulu kt dia...
ammar izz ni mmg kuat nyusu...
termenung jap nih...
sbbnyer baru jek try pump time ammar tido td tp susu xmeriah pon... :(

baru2 ni aku salah urat lagi...
sms sahabat nama wahidah tanya dia mkn ubat apa...
mak dia bekalkan ubat nama sri cempaka...
katanyer mmg elok utk org yg urat asik xbetui cam aku ni tambah lagi ubat tu utk tambahkan susu badan...
so..smlm aku ajak ikram p umah dia amik ubat...
ingat leh kenen anak dara dia utk ammar ker :p...tp dia kedekut simpan anak dara dalam bilik...huhu
xper2...aku pon p malam umah dia...:p

16 budak comey:

mamasue said...

eT,nanti ko dah masuk ofis,susu tu jd byk la sbb ammar tak de.tp ko dah ajar ammar puting botol ke blom?

eT said...

harapnyer camtu la...
aku penah bg botol time tinggal p kelas 2x...setengah hari abes 4botol...nmpk cam ok jek...
lani xder bg botol lg...hehe

aku la... said...

et ubat sakit urat tu boleh buang angin tak..aku nih hangin 1 badan..tgah carik ubat...dok dalam aircond ni kesihatan x bagus la..kalau ubat tu boleh buang angin aku nak beli gak la

eT said...

punca sakit urat sebab angin la kan??
kalo ko nk leh try aku punya dulu..
aku amik 2paket smlm...huhu

~izan~ said...

bkn ke ko dah g umah wawa? hehe.. ke wahida mana ni kekeke..

kalau btul wawa ko ckp td,kim slm kt dia tau

eT said...

wahidah nama panjang dia...
wawa nama artis dia...hehehe...
dah jumpa smlm cane nk sampaikan salam ko tuh??huhu

Sarah Syazwani said...

boys mmg kuat minum susu..tp dlu dengan suri sekali mmg x dpt ler aku nk mengepam..bila dok jauh br dpt simpan stok

miloais said...

uols nak ngintai anak dara orang... pi memalam wat pe.. lenkali pi awal pagi.. masa sheols baru bagun tidoq!
leh tengok natural beauty kata orang!
ekekekeke

zaidah said...

tak apa eT...cuba n cuba lagi....zai buat stock dulupun masa dah naik kerja....

eima said...

next baby ni pun nk fully BF gak ....
kak kite sesama berusaha ek ....

sHi Ma said...

hehehe, ingat kan apa yg xsempat.. xpe2 nnti dah keje kompom byk susu sbb ammar xberkepit setiap masa (",)

mekchu said...

jangan lupa buat stock banyak sebanyak banyak yg boleh... salah urat tu kat mana? tangan ke> belakang ke? kaki ke? adoiiiii

noor said...

wah kalau ok ubt tuh kita pun nk try heheheh

wahidah said...

izan:waalaikumsalam..

tu la ko dtg malam...anak dara aku dah tido.
ko nak wat stok kan...time anak ko isap susu,sebelah ko bg susu sebelah ko pump...rilek2,ade nye rezeki susu utk ammar..besar betul anak ko.

*∽ IZAN ∽* said...

dah nak naik kerja dahh? sungguh pantas masa berlalu..
tak pe.. terus kan .. susu ni selagi ada permintaan insyaAllah ada pengeluarann..jgn berenti uhuhuhuhu

Farah Shamsudin said...

lor.. ngintai anak dara orang malam2 memangla mama die tak bagi kuar..:P