Thursday, June 2, 2011

Kelambu Giant....



last week aku kuar jalan2 ke supermarket kt maran, pahang...
beli barang2 untuk umah mak sket...
singgah plak 1kedai ala2 supermarket yg baru dibuka kat situ nama 'sakan'

kat situ aku hangkut baju aku selai...mak selai...abah selai...ngan baju ikram selai...
pastu yg menariknyer kelambu size XXXL....heehe
nk carik kaler purple tp xder plak...maroon jek ada...kira ok la...rm100 gak habeh kat situ...
ingat boleh lipat2..xbleh la plak..
cam bawak carpet plak boh dlm kete tuh...dari belakang sampai ke pemandu panjangnyer...hehe
ada ke kelambu lg besau dari saiz XXXL ni...huhu


TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS || SET TILAM SEJUK || MANDIAN HERBA / MANDIAN AURA || TUNGKU BAYI || SET BERSALIN SALINDAH || BUGSLOCK - PENGHALAU NYAMUK


18 budak comey:

miloais said...

besarnya kelambu tu! :O

eT said...

hehe...setakat ni la kan...

mamasue said...

hoihhhh...besarnya...agaknya kurang panas la kot klu buat tinggi2 ni....hihihi...tak pun,klu ade wedding kek yg tingkat2 tu,sementara nk potong kek tu,blh la tutup pki kelambu ni kot2 nt lalat hinggap

ct shah said...

wau!tak penah den tgk kelambu size giant ni.first time nengok.ni anak beranak leh tumpang sekaki ni.:p

sha a.s said...

hi...salam kenal..t.kasih atas komen awak....nice blog :)

sha a.s said...

lupe pulak...tq for being my follower...follow u back dear..keep in touch...

eT said...

mamasue :

ko try la serkup kek wedding sesapa ngan kelambu nih...hehe

ct shah :
bkn kata tumpang kaki...
tangan badan sume leh...:p

sha a.s :
hehe...sama2...:)

iera said...

kelambu ape tu kak et?besarnyer..hahahhaa...lawak gile abg ikram duk dalam tu..dah rupe tudung saji dah.

MamaEma said...

ema pun beli..ada kat kampung..sana banyak nyamuk...hehehe

~izan~ said...

sakan pun dkt dgn rumah aku..nnt aku tgk ada tak..tp bkn nak beli la hehe...

betul kata mamasue,wat tutup kek tingkat kekeke

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alamak..pak budak yg duk dalam tu..ekekeek

sHi Ma said...

pernah jumpa kelambu besar saiz katil king kat rumah member :)

Papa Mifz said...

mak ai...bosarnyo kelambu tuh....

eT said...

iera :
ala..ni kelambu cam yg baby punya tu...serkup jek...hehe

MamaEma :
hehe..sama eh..ni stok letak kampung gak nih..:)

~izan~ :
hehe...sakan kuantan lg sakan kot..:p
tetiba jek kan...

rose --{@ ibuRafiq @}-- :
hehe..kasi can la pak budak nak enterprem..:p

sHi Ma :
dah byk org pakai skang ni kan...
maklum la umah dulu kayu snng nak ikat2 kt dinding...umah skang ssh nk ikat kat dinding batu...huhu

Papa Mifz :
hehe...

aanie said...

kelambu ni makcik sy pakai masa pantang....masa mula2 tgk kelambu ni sy gelak sampai guling2....hehe, kelakar...

mekchu said...

hahaha... comel nye baby kat dalam tu.. itu mcm kelambu dulu2 la besar dia kan.. dulu style gantung tu.. skang style payung je..

Mrs. Asida said...

mmg giant betul kelambu tuh.. siap de model dalam tu.. hehe

QeenazShop said...

kalau kt selangor, mane nak dpt kelambu cmni ye...?