Tuesday, May 31, 2011

9 Tips nak Perut Petak-petak...:p

tips2 ni aku jumpa td...
so nk share kt abg2 bon yg mengidamkan perut petak2...muahaha
ada berani???kasi try test tengok...

1.Knee Ups
2.Leg Raises
3.Cycles
4.Reverse Crunch
5.Leg On Coach Crunch
6.Hip Trust
7.Cross Crunch
8.Reach And touch
9.Cross Leg Reverse Crunch

nnti jadi perut cenggini...takut plak aku nengok...hehehe...gudluck!!!


TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS || SET TILAM SEJUK || MANDIAN HERBA / MANDIAN AURA || TUNGKU BAYI || SET BERSALIN SALINDAH || BUGSLOCK - PENGHALAU NYAMUK

10 budak comey:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Sit ups 10 kali, 5 sesi setiap hari pun Shag susah nak buat inikan semua tu. Haha :D

Eh, perempuan chun ke ada perut kotak kotak lagu tu? Haha.

padin said...

aku nak try la keh3 mane la tau dari 1 pack bole jadik 6 packs hehee

Myra Jay said...

Fuhh, kalau rutin nie buat selalu, konpom akan dapat perut petak camtu..
Mau ngan tak je kan :)

sHi Ma said...

hanya sesuai untuk lelaki.. hehehe..

eima said...

cam perut laki aku memula kawen ....
tp tak nampak sgt kotak2 tu... ckit2 je... skrg...hohohoho

miloais said...

utk orang perempuan tak perlu kan???
ekekekeke

*∽ IZAN ∽* said...

kena foward kat En Abg ni ... ehehehhe

MrS. F!zA said...

adeh..takmo arghh petak2..geli wehh tgk laki perut gitu wp pd zahirnya org suka laki gitu..hahaha

eT said...

Puan Besar Shag Yahaya :
hehe...kalo pompuan perut ketak2 pelik jek rupanyer

padin :
try tau padin...hehe

Myra Jay :
tu la...atas kite jek rajin ke x...huhu

sHi Ma :
pompuan nk wat pon ok kot...hehe

eT said...

eima :
pas kawen ilang petak...hehe

miloais ;
pompuan sebok pakai baju dalam kempis perut...hhehe

*∽ IZAN ∽* :
harusss fwd :)

MrS. F!zA :
hahaha