Tuesday, May 3, 2011

Dania vs Ammar

ni dedua gambar dania ngan ammar umur sehari kt sepital...
kain balut yg sama (ibu berjimat bkn kedekut...hehehe)
sama x muka diorang dedua nih???
cer teka yg mn 1 dania...yg mn 1 ammar...
org kata muka ammar sama cam dania time kecik...huhuhu
baby mmg nmpk sama jek suma kn....


TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS || SET TILAM SEJUK || MANDIAN HERBA / MANDIAN AURA || TUNGKU BAYI || SET BERSALIN SALINDAH || BUGSLOCK - PENGHALAU NYAMUK

21 budak comey:

~aSFaLiZa~ said...

haah sama lah kak dua beradik ni muka nya

cikmOt said...

kanan tu dania...kiri tu ammar...

eT said...

Asfaliza:
tu la..tp tertutup sket muka sorang tuh.huhu.

Cikmot:
hehe..cane akak tau?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

betul la..bb ni muke same je bila kuor..lama2 baru tau gurl or boy heheh

Nens Collection said...

sama la...hehe
anak kite sama nama..ammar jugak

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nama si abang lagi gemuk pp dia..geram nak geget :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

typo :p nampak si adik lagi gemuk pp dia :p

mamalieyna said...

Tahniah dah dapat new baby~ ^_^

ha;a la sama je rupa mereka berdua ni, yg kanan ammar kot..hee~

sHi Ma said...

mmg sama lah muka baby masa kecik nie kan? kadang muka anak kita leh sama ngn muka anak kawan kita time kecik.. (mcm lah shima ni dah kawin) hehehe...

@e_da said...

kiri ammar.. kanan dania.. betul ke?

EiJa ZaQuaN said...

yup mmg muka baby nmpk sama jerk..:)

Sarah Syazwani said...

ada hadiah x nk teka2 ni...heheh
samela suri n sufi pun muka sama ms kecik

ieda said...

sama2 .. dah mcm kembar .. tapi pic bb nie masa kecik semua sepesennn jew kan :)

eT said...

rose --{@ ibuRafiq @}-- :
a'ah...cuba letak ammar sblh rafiq..sure nmpk sama gak..huhu

Nens Collection :
ada sama x muka ammar ngan ammar izz nih??hehe

e.l.i.s.s.m.i.e :
si adik tu time baby badan ketol2.dah besar kurus jek.ish.ish..

mamalieyna :
Tq :)
ammar yg kiri lorrr..huhu

sHi Ma said...
haaa.betui3... :)

eT said...

@e_da :
haaa...betui2..

EiJa ZaQuaN :
a'ah.nnti zaquan dpt adik try tgk sama ke x..

Sarah Syazwani :
hadiahnyer cuti sabtu ahad..tp dungun keje plak ahad..huhu

ieda :
cam kembar kan..huhu

~izan~ said...

aku ada dua2 gmbr anak ko ni et..dh tentu2 la aku tahu mana satu hehe..

nnt dia dah besar sket ko suruh diorang teka plak mana satu diorang hehe

Atia Adina said...

muka dua beradik ni sama lah

eT said...

Hehe..nnti diorang dh besar leh soh teka lg yg mn 1 ammar ngan dania..kot time tu tambah lg adik2 kan? :p

eT said...

Hehe..atia ngan adam sama jugak x?

mekchu said...

kanan damia.. sbb kain balut tu warna dia terang lagi.. kiri tu ammar sbb warna kain tu dah pudar sikit.. hahahaha.. betul tak?

ummidaddy said...

kanan larr dania...kiri izz..kn kn kn...