Wednesday, August 19, 2009

Kelambu...oh...kelambu

2 -3 ari ni aku asik tercarik2 kelambu...
dimanakah kelambu??
alkisah aku p carik kelambu kt JJ bkt raja..ikut encik driver nk ajak p bukit tinggi tp kang sia2 jek yg dicarik xjumpa kan..
dalam dok pusing carik kelambu tuh...xramai org pon..mungkin skang org takut nk kuar sgt kan..tp sale boley tahan...ilang pedoman jap aku time tuh..giler la sale
ISIS manual breast pump kalo std price dia rm389.9...dan time ikram beli 6 bulan lepas utk aku kt sogo dpt rm311...dan time sale kt JJ ni dia letak rm276 (kalo xsilap aku la)...huhu
murah la plak...nasib ok la pump aku tuh...kalo x aku hangkut lg seketul..:p
alamak...dah jd cite pump plak....
cite kelambu td semula...aku dok carik kelambu ni atas sebab anak la..sume kerana anak..
kt umah aku tuh banyak btol nyamuk...tiap2 ptg dah sembur ridsect (btol ke ejaan ni??..hehe)
pastu nk tido pasang lg ubat nyamuk...tp nyamuk yg dok dlm uitm nih cerdik sgt la kot...dah xjalan ngan mende alah tu sume...
so, terpaksa la berbalik macam aku kecik2 dulu kt kampung...mak pak aku pasang kelambu bila nk tido...so, aku terpaksa mencarik kelambu utk anak aku...
xder la muka, badan, n pale dia yg xberapa nk ada rambut tu asik kene paku dek nyamuk jek...huhuhu..
lepas 2 aku try usha kt nilai 3 plak...maklum la situ byk kedai kot la ada kelambu kan...
tp mmg ada kelambu...baaanyakkk sgt...tp stok kelambu org nk kawen jek sume..
aku pon xtau nape aku xder arah p beli gk kelambu pengantin yg cun tuh..huhu
bila pasang aku ngan dania jek leh masuk..ayah xleh masuk..huahua
sok nyer zam kata dia jumpa kelambu kt kedai sek 18 shah alam tuh bila dia p usha mosquito net utk letak kt umah dia..huhu
dan dgn berbekalkan panduan yg zam bg tuh aku ajak ikram p kt kedai hardware kt sek 18 tuh..nasib tempat dituju tu ada jual kelambu...aku beli yg 6kaki jek...
pas ni misi aku nk carik kelambu yg 10kaki..hehehe





Ni la kelambu pengantin tu..cun x?hehe..xpadan langsung kan..tido pon xpuas nk golek2..cane la pengantin nk golek2 dlm kelambu nih...nyway aku dah simpan masuk plastik dia balik...

sape2 nk wat majlis kawen or nk kawen lg sekali then nk pinjam kelambu aku nih boley la kan...



ini plak kelambu yg 6 kaki yg aku beli kt sek18...agak selesa la nk bergolek ngan dania kt dalam tuh..tp aku nk carik yg leh penuh satu bilik plak...

so, meneruskan misi kelambu aku..heehehe

10 budak comey:

Mrs. Asida said...

hehe jauh merantau cari kelambu. Oklah tuh, nyamuk2 uitm memang pandai.. maklumlah masuk U. Aku rasa diorang tgh ambik degree tuh. Ko jaga2 sikit2.. nanti "marahkan nyamuk, kelambu pula yang dibakar"<< ada kena mengena ke?? wakaka

ZzamzZ said...

Hehehe klu ko cr kelambu yg muat 1 bilik klu da nyamuk tu masuk dlm kelambu cmne..ne psg kelambu dlm kelambu...muahaha

eT said...

asid:
xder la aku marah sampai nk bakar membakar..huhu

zam:
hehe...kite wat operasi kejar nyamuk la..cam xbese kan..:p

miezaniera said...

kat online tkde jual kelambu ke et hehe

eT said...

try la bai carik..pastu bgtau kite..:p

August said...

This won't truly have success, I think this way.
auto insurance quotes florida | stock option quotes | executive mba ranking

Anonymous said...

buy valium buy valium 10mg uk - list of generic valium

Anonymous said...

buy valium v valium cheap universe letra - valium brand vs generic

Anonymous said...

can i buy xanax online lorazepam or xanax for anxiety - xanax bars pictures

noorazura said...

As salam boleh ke bagitau kat mana ada jual kelambu sek 18 tu