Saturday, August 15, 2009

Malam Perindu Gemilang 11

huh...sejak jadi warga perindu nih..sume cite pasal perindu kan...hehe
ni baru balik dari dinner sbg penutup MPG nih..persembahan mmg best la..
mereka2 ini yg mng pertandingan YOUTH GOT TALENT COMPETITION yg diadakan pd 14ogos smlm...
tema kali ni COLOURS OF UNITY..
13 ogos plak ada ceramah tajuk GEMURUH MALAM PERTAMA...korang teka la sendiri apa isi kandungan ceramah tersebut..huhu
disebabkan wabak yg melanda skang nih...program terpaksa dibuat secara sederhana sajer...ok la tu dari terpaksa cancel teruskan...
dari baaaaanyakkkkk2 aktiviti yg dibuat sepanjang MPG ni...aku join 1 jek aktiviti tuh...apa dia?kompem la aktiviti makan2...huahua..lain2 sekadar pemerhati dari tingkap umah je la...adoyaii...bukan apa..riso nk bawak baby tgh2 ramai umat manusia tuh...
meh nak tayang gambo plak...

dak ni juara utk Youth Got Talent Competition..apa nama ntah persembahan dia tuh..aku pon da lupa daaa....korang nmpk x byk alatan muzik sekeliling dia tuh...macam2..jap main drum..jap main trompet..jap bunyi transformers..terpegun jap sume org nengok persembahan dia...huhuhu...aku snap gambo ajer...org lain siap rakam video lg...:p
spt bese..dak kecik ini akan "menghiburkan" ayah dia ketika ketiadaan ibu..huahua...cian ayah...
hmmm...lupa plak nk cite sponsor..
utk program ni main sponsor ialah CELCOM...berbaloi2...
co-sponsor: mofat enterprise , cafe' , koop , 1 lg lupa plak apa..hehe..soli la kekawan..:p


6 budak comey:

Mrs. Asida said...

Makan-makan. Rezeki jangan ditolak, H1n1 cari dicari. Masih membimbangkan virus. Aku harap sangat, Malaysia cuti seminggu. Semua orang duduk rumah je. Tak pelah eko merosot, asalkan tak ada orang mati pasal virus ni lagi.

Mrs. Asida said...

eh silap taip. H1N1 jangan dicari!!!

eT said...

malaysia cuti seminggu???huhu

miezaniera said...

kalo malaysia cuti, darurat la maknanye tu kan hehe

eT said...

haha..aku xdpt bayangkan kalo malaysia cuti...darurat...n jatuh..xtau la...

Mrs. Asida said...

aku rasa better cuti darurat seminggu. ala 1week je. Memanglah eko negara jatuh, xde income, tp h1n1 tak ada. tak ade kematian lgsg.
cth, virus ni asalnya dr mexico. diorg yg mula2 kena, kes kematian plg tinggi. Apa yg diorg buat?? cuti seminggu. semua tempat tutup.Semua duduk dkt umah. Kalu terpaksa gak keje, ada meeting ke diorg pakai topeng n sll basuh tangan. Ada yg nk cuba pgang muka, diorg akan tegur. resultnya.. skrg dh bebas dr wabak tu. xde kes lgsg. :) pjg lk aku membebel kat sini. cm buat posting lk..