Saturday, August 22, 2009

Nursyaza Dania 6 bulan

22 Ogos 2009 M bersamaan 1 ramadhan 1430 H genap Nursyaza Dania 6 bulan..
Apa dania dah pandai dlm 6 bulan idup kt dunia nih??
hhehehe...
No.1 kompem aku tulis dania pandai nangis...
ari nih seharian asik nangis sajer..aku pon xder arah dh nk wat camner..
sbb dia gatal ker?sbb nk tumbuh gigi ker?sbb nk berubah bulan ker?or sbb lain2..dunno la..huhu
lg dia pandai goleng2 bila nk amik something...
lagi dia suka makan tangan sambil ayaq lioq menjejeh2..huhu..ada ke org soh aku p curik garam kt umah org supaya xmo bg dia menjejeh air lioq lagi..
ikram kata nnti nk minta maap cakap "selamat hari raya...minta maap ampun zahir batin..halal makan minum dan garam jua..."..hehehe
boley la kan...
skang ni dah belaja2 nk mkn dan rasai nikmat dunia..:p
hmm...dah la...
sekian terima kasih.

5 budak comey:

Mrs. Asida said...

cepat betul masa berlalu kan? hehe anak dah 6 bulan, lagi 6 bulan... get ready lah untuk sorang lagi.hehe
:)

eT said...

nk get ready lg 6 bulan ker?cam tetau jek ko nih..hehe

miezaniera said...

dia tk tido ke et..kan ari tu et ckp baby suke tido time besday dia hehe

eT said...

kali ni dia xmo tido plak bai...huhu

Julian said...

Thanks for the article, very effective information.
Fukushima Japan | Spruce Ridge | funny license plates