Wednesday, April 21, 2010

hadiah @ honeymoon


aku p honeymoon tahun 2008....
time tu p berdua la...plus dania dlm powut baru 3 bulan...
korang leh tgk cerita honeymoon kitorang kt sabah ni kat 2 version neh...
time ni aku xder blog lg..hehehe...
mmg slumber jek...xhengat ada isi dlm perut time tuh...main belasah jek...

bukan aku nk citer pasal honeymoon aku ni sebenarnyer...
nk citer barang yg asben aku hadiahkan sudah putus kerana si kecik ni...
wawawaaaaaa......ssabo je la dak nih....


berkecai sudahh....

simpan je la dlm kotak baik2...ada sesapa rajin untuk sambungkan balik rantai aku ni ker???


6 budak comey:

miezaniera said...

sambung pakai gam gajah tkleh ke ehehe

~LP Lum~ said...

salam~

alahai... sedeynya.. tp g ar smbung blk... :)

izanpyus said...

Et,ko bley bawak gi kedai2 yg jual benda alah macam nie..sebab aku penah gak putus rantai tangan jenis batu2 camnie then bawak g kedai tu dia ikat balik...tapi cukup lagi ke bilangan batu2 tu?huhu...Aku rasa tiem tu aku wat kat Giant Shah Alam kot (ye ye o je,xingat arr)hehehe

eT said...

bai...gajah xbg guna jam dia

eT said...

bai: gajah xbagi guna gam dia...huhu

lp lum:
sambung katner...huhu

izan:
kt giant eh...nnti leh p usha lerr

mamaaerish : said...

ala ciannyer..... xper.. kiter framejkan jer... cantek per?... kan3?... ;p