Wednesday, April 14, 2010

if you think i'm cute...you should see my mom


hehe...al-kisah ni adalah hadiah izan utk dania...
dania setahun...dia kasi online terus ke opis den...
thank yer izan...
aku suka baju ni pasal cute cam mak dia kan..kan...mesti la...:p


kasi nmpk sket dia tulis apa...

siap amik gambar atas meja boss tuh..hahaha...sabo je la yer boss...

jenuh soh berdiri nih...

abaikan pump susu yg bersepah d atas lantai tuh...
itu hanya la umpan untuk dania supaya ibu boleh wat keje umah..hehehe
hokey...tangan labuh sket la untie...tp ttp cute cam ibu...hahaha


3 budak comey:

Siti said...

waaa..dpt hadiah yer...syoknya....
besor sikit baju tu yer..takpe, leh pakai lama

izanpyus said...

baju tu lengan pjg ek..aku main order je ari tu hahaha...biar besar jgn kecik...baju2 anak aku pun slalu mcm tu..biar besar sket,bdk2 cepat besar kan...

ko tahu je la order online ni..main agak2 je size hihi..hope dania suka..(mak dia mmg le suka sbb konon2 cute mcm mak la kan ahaha)...

eT said...

siti n izan:
hehehe...xper la...leh pakai lama
mmg mak dia suke sgt...huhuhu