Friday, April 16, 2010

adam maya vs Notebook ACER ASPIRE ONE FREE!!!


memula aku nak wat keje sekolah yang tertangguh time break nih..
tetiba jiran sebelah partition aku ni tanya apa tajuk lagu cerita adam maya tv3 tiap2 ptg kol 6.30pm tuh...
aku layan beb cite nih...kalo time tu aku kat kedai makan pon akan ngadap tv yg bukak cite adam maya...hehe
kalo ikram balik lambat pon...aku akan lepak umah zam untuk layan itu citer...
hasil dari aku google..sume web yg mengandungi mp3 telah di blok oleh majikan ku...huhuhu

hasil baca blog dia tuh..aku ternampak 1 link dari blog ni jugak yg bertajuk Ini serius!!….Ada blogger nak bagi Notebook ACER ASPIRE ONE FREE!!! Untuk kita berdua sahaja!!...

link tu telah membawa aku ke web http://denaihati.com/
disebabkan aku pernah wat en3 aku nk yang ini!!!!
jadi aku mahu menjerumuskan diri ke dalam contest ini...mana la tau leh dapat Notebook ACER ASPIRE ONE FREE!!!...

ni la rupenyer laptop tuh...


Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One :

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contestHidup Untuk Memberi dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://maziati.blogspot.com/.

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest DENAIHATI akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya.


so kawan2...meh la join...

** jangan lupa eT sebagai referral kamuu **

adehh...xjadik gak nk wat keje sekolah td dok ngadap en3 ni ha...huhuhu
sabo je la...


8 budak comey:

mamasue said...

ler eT,ko baru tau mp3 tak blh blk yer...mesti ko tak rajin dgr2 lagu kt ofis ni....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku memang tau psl contest ni tapi laptop yang sebutir kat rumah tu pun tak terusik..bagi peluang orang lain menang..hikss

DaHLia said...

thanks :)
nama pemilik blog tu DaHLIa...hehhe

eT said...

sue:
hmm..mmg jarang dgr lagu pasai bila buka kene tutup..hehe

elis:
wah..kalo xusik meh aku tolong usik..aku siap berebut kt umah ni ha..:p

dahlia:
yer...lupe nk boh nama..hehe

Nana said...

mcm nak masuk contest tu tp ramai pesaing la ehehe tros xjadi join

eT said...

hehe..belasah je la...bukan wajib mng pon..huhu

denaihati said...

Terima kasih join contest

Hiram said...

To my mind one and all ought to look at this.
apartments rent Edmonton | universities in Texas | checkers online game