Saturday, May 8, 2010

laptop untuk kanak-kanak






haishh....ini cerita aku gaduh ngan anak tiap2 malam pasal laptop..huhu
mana la x gaduh...aku bukak nk guna surf net ker...wat keje sekolah ker...dia pon sibuk nk menyelit nk tolong aku menekan2 keyboard tuh...
sampai lari2 setting laptop tu...kadang2 saje jek mai dekat soh tutup laptop..."tup...tup" sambil tangan tarik2 skrin monitor nk tutup..adehhh...
terpaksa la aku curik2 bukak time dia ralit main...
tp selalunyer time malam dia suka melekat jek...
nak p buang air pon dok ketuk pintu.."kum...kum...buuu..."
haishh...xsenang aku nk membuang...
tp aku jeles bila ayah dia guna laptop tp aku kene control anak...
muahaha...

ish..tujuan utama en3 ni benornyer nk carik laptop utk anak2 kecik nih..
laptop mainan kn xder gambar2 cam yg real tuh...
mn la dia nk ngadap...
aku carik kt net sume jual rupiah jek...hehe
dulu pernah beli..bila tekan A...dia bunyi A...tp jap jek dia main..xmo dah..
nk yg ibu punyer jek...:p



11 budak comey:

Frodo Baggins said...

>>___<<


laptop kanak2
huhuhuhuhuhu ...
bagi beli kete mainan lagik best
wakakkakakaka

army4war said...

beli letop acer aku.. kan aku dah guide cam ne nak guna untuk dania hahahah

eT said...

frodo:
kete mainan???
okeh..nnti akan ku carik...

mira:
ko nk soh aku sendal pintu umah aku plak ker ngn laptop ko tu???huhu

Afiqah said...

kak ety..mak su pn da beli satu dekat humairah..haha..

baincardin said...

Syukur alhamdulillah....akhirnya aku menjadi ayah.^_^

izanpyus said...

aku dah penah beli 2bijik benda alah ni tp kan,anak2 aku tetap nk main laptop real...sbb gambar diorang kan hitam putih...pastu skrin kecik.bdk2 skrg cepat cerdik,kena tipu pun tahu haha.

akhirnyer aku je yg tekan laptop tipu tu hehe

eT said...

afiqah;
mak su beli yg real ke utk umairah...bestnyer...

baincardin:
tahniah la dah jadi ayah..

izan:
kesimpulannyer...laptop mainan tu utk mak pak la yg main..hehe

Kancilbiru said...

beli ja yang real..advance sikit..hehe

eT said...

orait niza...kang aku bg no akaun bank aku yer...

Afiqah said...

xda la..beli yang utk kanak2 r..haha..bunyi A B C tu la..hehe

eT said...

hehe...ye ker..igt yg real..:p