Saturday, May 15, 2010

produk kecantikan artis


ini cerita produk kecantikan plak..keskes..
bukannyer apa...dok ralit2 kt opis ni sambil dengar radio..tetiba ada iklan produk kecantikan...
utk org yg xcantik ke utk bg lagi cantik???hehehe...pk la sendiri...

selalu org dok kepoh2 pasai simply siti...
yer la siti kan cantik..sume org nk cantik cam dia...
sape pakai simply siti...nnti muka cam siti gak..ye ker...xder la..cantik cam dia la kot...
aku ada gak hajat nk usha simply siti nih...tp xkesampaian sampai skang...



ni plak produk kecantikan dari artis kite mila plak...luvmila..huhu
ala...mila AF tu...budak2 kecik pon bila tgk mila kt tv bukan main sonok..
anak aku la tuh..hehehe...
Pelbagai jenis produk ditawarkan di bawah jenama LUVMILA seperti penjagaan kesihatan, kulit dan kecantikan yang berasaskan bioteknologi herba dari alam semulajadi.
Segala maklumat mengenai produk ini boleh diketahui melalui www.luvmila.com atau www.luvmilaproduct.blogspot.com. Info lanjut, anda boleh menghubungi talian 016-2631987 (Lembah Klang), 012-2332092 ( Zon Pantai Timur) dan 019-4430415 (Zon Utara).


KENALI PRODUK LUVMILA

1. LUVMILA Feminine Wash - Dirumus khusus untuk membersihkan bahagian peribadi wanita dengan bersih dan selamat kerana ia dirumus menggunakan ekstrak serta herba semulajadi seperti ekstrak serai wangi dan Kacip Fatimah untuk menambahkan lagi kesegaran.


2. LUVMILA Intimate Spray - Diperkenalkan dalam bentuk semburan wangi bagi memudahkan penggunaannya dan sesuai bagi golongan wanita yang sibuk dengan kerjaya.


3. LUVMILA Honey Prune - Kaya dengan kandungan potassium dan anti-oksidan dan pengambilan seharian Honey Prune ini diakui dapat menyihatkan badan dan mengekalkan kecantikan.



4 budak comey:

et said...

wah3.name kt same..hehehee~ ^^

eT said...

hehehe...ye ker...
ingat komen diri sendiri td...:p

mamasue said...

ala eT, aku tak rasa artis tu sendiri pki product diorg utk cantek....

eT said...

hehe...paling x test pon ada la kot..:p