Monday, July 12, 2010

Bila tangan ku sakit


orang sibuk citer worl cup..tp aku xlayan world cup..hehe..tp kalo dah ngadap org kejar2 bola dalam tibi tuh aku layan jek..kire cam kalo korang nk ajak aku nengok bola pon no hal la...tp kene ajak la..tetiba kuar cite world cup plak...
yer la..sana sini situ siti sume dok cite pasal world cup...huhu

la ni nk cite badan n tangan ku sakit...
mungkin sbb bola bowling berat sgt kot...huhu
kalo la bola tu ada yg 5kg pon bagus utk org2 yg kurang berat ni ha...:p

owh...disebabkan byk sgt pikir last week...aku berjaya gak balik kg...dan berjaya gak menghadiri event bowling kekawan kat PAS (plaza alam sentral)

ni aku capture kt blog maro ... pinjam yer maro...

nampak x ranking nama i dalam list tuh..hebat kan..wahaha..
last time yg psmb wat pon aku paling bawah...ish..ish...
pegang bola pon xreti kan..cane nk score..hehehe
apa aku dapat time bowling nih...owh..diorang ajar aku pas baling bola kene tepuk2...
then..bila aku sound mira penat la nk tepuk...dia nk cepuk aku plak..huhu
aku sampai agak lewat dalam kol 11am..pasal datang dari kampung...
igt nk balik shah alam malam tu..tp la ni kami aanak beranak xbape nk sihat...
gerak la pg after bf...xder la terhuyung hayang kete tu nnti kan...
sesampai sume org dah ada...then aku igt nk lepak jek tgk diorang main..
tp diorang soh ganti along plak..so aku layan la game 2 n ke 3..hehehe


5 budak comey:

dotblogspotdotkom said...

tak reti nak main boling nih.... baling tin boleh la... huhuhu

mamalieyna said...

syoknyee...lama tak pegang bola bowling..huhu..

Farihan said...

tapi wa bangga samer lu ET, lu mmg best...

aizuemi said...

puan ET, game kamu sgt best ditonton.. kami mberi galakan di lane sebelah.. hoyehhh~

eT said...

pakcik:
baling tuju selipar pon ok kan pakcik..hehe

mamalieyna:
nk pegang xsusah..hehe

maro:
huhu..best la sgt..wat malu jek..

zue:
haha..yer2...korang nyer galakan la aku sampai jua d pas itu..:p