Thursday, July 1, 2010

impian jadi kenyataan


fuh..fuh...en3 ni ada bau kedai sket..hehe
ni bukan impian aku..tp impian laki den...
dah lama bangat dia usha...baru ni dapat ciluk seketol...
moto biru dia yg lama udah jual sama dgn dia punya kawan...sekali ngan stiker staff dia bg...
mula la skang nk stiker baru plak...
jenuh aku nak mintak ngan polis cawangan...huhuhu
kalo kene tahan..menjawab je la yer.."keh penduduk tetap sini enchekkk....."
tp...td kat kedai..aku telah request untuk letak box kt seat blkg tuh...
xmo plak dia....senang sket kan nk boh baju ujan...nk boh barang anak ker..hehe
pape pon...i tunjuk kat u all sume yg ni dulu...hehe

last check b4 kuar pusat..hehehe
selamat simpan kt perindu la nih....
aku dah test memegang watak pembonceng td...
sakit pinggang dowh...nnti nk try bawak plak..muahaha...abes laa...
(kang xterangkat moto aku nk alih..hehe)

14 budak comey:

izanpyus said...

wa ET,merempit baik punya lepas ni....wa nak tgk lu rempit lak de (ckp cam adnan sempit tu tau) hihihi

dotblogspotdotkom said...

kalu masa merempit tu...jmpa dgn pakci..... tegur la ye....

moto pakcik ada stiker dotblogspotdotkom

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ninja kawasaki tu erk? my hubby tak suka yang baru sebab bunyi tak best..ada ker sebab bunyi tak best dia tak nak beli.aduhaiiii

army4war said...

warghh!!!!! nak penjam nak penjam bawak balik kampung huhuhu

eT said...

izan:
yer la der..wa pasni tukar gaya&style ler plak..hehe

dotblogspotdotkom:
wa nompang jek pakcik..hehe..nnti wa pesan sama itu mamat yer...:p

elis:
haha...cane bunyi yg best??aku rasa cam sama jek sume bunyi...dia ada aim yg lain la tu kot heh...

mira:
urmm...ko ada lesen ke mira?kalo nk wat reverse parking arr dulu..wahaha

dotblogspotdotkom said...

dekat blog list kamu tu....ada.... kalu pakcik apdet.. ada la tu.. kdg pakcik apdet lambat... dah ptg2 baru ada lapang... huhuhu

blog pakcik ntah pe2.. malu plak nak ada polower....

bang am said...

sapa cangkung tu... khusyuk sungguh belek moto!! haha

eT said...

dotblogspotdotkom:
panjang bebenor dah blog list tu ha..hhuhu..cane nk bg pendek???:p

bang am:
nmpak x idung org cangkung tuh???ngah kembang2 tahan senyum..huhu

mekchu said...

nnti cpt2 tepek gmbr moto siap ngan pembonceng dia sekali tau.. hehehe

eT said...

hehe..pembonceng dia pemalu...auuww..

AngahSayang2314 said...

la cian dia.. eh u ada lesen tak???

eT said...

lesen??urmm...adaaa...tp dah mati..aci ker...hehehe

army4war said...

kuwang asam ko t.. hahaha!! nanti aku blaja parking wili.. wekang.. baru ko tau huhu

eT said...

mira:
wah..parking wili aku xpenah dgr lg la...sok demo yer...bukan kt lab..hehe