Thursday, July 22, 2010

okeh.....done!!!



okeh...dengan gigihnyer aku siapkan bunga2 chenta aku ni ha...
korang nmpk cane plak yg nih???
adakah cam kerongsang???
or kuih raya???
or xnmpk bentuk???hehehe

yg ni aku focus baeeekkk punya bg clear sket...
ari tu main gamble jek snap pic...
yg ni upgrade sket la...maklum la camera hp cam ayam ni apa la sgt kualitinyer kan...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



tadaaaa......dah siap...fuhh...leh sambung yg lain plak...


daaaa....ddiiiiii....duuuu....

17 budak comey:

izan_cute said...

ni kalau aku bg baju aku sempat tak nak pakai raya ni hehehehe.aku redha ape jadi pun kat baju aku,kita tukar dgn shawl oren keskeskes

roszz said...

caya la eti..akhir yer..syabas2

miezaniera said...

tahniah...seb baik tak nmpk mcm ayam hehehe pasni leh jahit manik kt tudung pulak hehehe

eT said...

izan:
kalo ko bg skang sehari sebiji manik leh kot siap..hehehe...
nak2...shawl oren..:p

ros:
ros caya kite ker??hehe..

bai:
tudung xbest..main lekat je la...hahaha

mrsboan said...

wah...cantek tuu!..saya tak penah cuba lagi la...

eT said...

haa...cuba la kalo sukaa....heehe

IMAN'S UMI said...

Wah ni klu pakai, gaya mak datin la...merelip, dri jauh dh nmpk

eT said...

mak datin xpakai camnih...lagi canggih tau..ada gantung2 lagi..hehehe

mekchu said...

wah.. syabassss... tak pernah cuba nak wat kuntuman bunga cam tu lagik.. harus ada kesabaran yg tnggi..

AngahSayang2314 said...

la bunga kat baju ker??kwang..kwang..kwang...

eT said...

mekchu:
sabar2...n bersilat ngan anak..hehe

angah:
yer...ingat bunga kt mn???hehe

mamalieyna said...

cantiknyee...gigih gitu! eina dl beli siap dah bunga2 cenggitu, cuma jahit ke baju..mahai gak, tp ok la..sbb buat baju tuk akad nikah...hehe..baju akad nikah buat sndiri, nk lawa lg tambah la bunga2 chenta camtu! berseni la awak...bagus2..hehe..

eT said...

baju akad dulu tempah ngan kedai...biar nampak real...xmuak pakai yg sendiri wat..spesel la konon....hehe

baincardin said...

Salam.

Cahaya-Bagaimanakah rupa kebesarannya? Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

~anna&anuar~ said...

wow! cantik nyeeee..... baju raye ke??? tingin jugak la nak wat camtu...hehehehe...

[-suziey-] said...

waaa pndainya buat bende ni/..leceh tp cantik..kalu upah org mahal giler..

eT said...

bain:
orait..

anna:
bukan baju raya..baju raya blom ada lg..hehe

suziey:
mmg mahal sbb tu wat sendiri..hehe