Friday, July 30, 2010

ILUSI



Drama Ilusi – Slot Akasia di TV3




huhu...al kisah ptg semalam aku ada hal lain...
dan seperti bese aku akan miss last episode cite...
owh...utk pengetahuan aku start follow cite ni memula skip2 gak...
lelama dok ngadap jek cite ni pepetang pas amik dania..terus lekat...hehehe

alkisah...3 sahabat baik...belajar sesama...dan sgt akrab...
liza...rizal...shahril...
si liza ni leh dapat bayang-bayangan la...ala..cam cite nature thrue tuh..betui ke tajuk nih..hehehe..kalo salah sorii la yer...
rizal ada hati ngan liza tapi liza suka kan shahril dan sebaliknyer...
punye la baik si rizal ni nk tolong shahril kawen ngan liza...
tp time malam nikah shahril mati dlm kemalangan kete dia kene rempuh ngan lori hantu...
tiba la saat si rizal nk amik alih hati si lyza kan...
dapat kawen ngan beberapa taktik dan helah...
last sekali lyza dpt tahu dengan bayang-bayangan yg dia dapat yang si rizal ni komplot ngan ayah rizal ni nk balas dendam...
mereka sgt jahat...
ishh...nk cite kang panjang berjela plak..hehehe

tp apakah last episode semalam???
adusshhh....


10 budak comey:

@e_da said...

sy pun tertingga; episod smlm.. cuba buka tv3 online leh tgk balik rasanya..

eT said...

kt opis xleh bukak laa....kt umah pon blom tentu ada can nk on9...huhu

Yan said...

saya ade post entri pasal episod akhir ni... tp tak panjang manela..

mamalieyna said...

ooh kite tgk gk kengkdg ,kalau smpt..semalam smpt la tgk..nk citer tak bape pandai..hehe..tp yg pasti rizal gila! dan Dr yg selalu temani Liza tu melamar dia! ^_^..suka ending ni..sbb diorang ada gerak hati yg sama!

eT said...

yan:
dah baca...hehe...yan pon tgk2 curik2 yer...

mamalieyna:
tetiba jek dr.imran tu kan...haha

AngahSayang2314 said...

best ke cita dia angah tak tengok pun angah tengok cita benci bilang cinta hehehe

eT said...

tu cite indon kan...
et xbape nk layan sgt indon...tp kalo dah tertengok tuh...layan la jugak..hehe

mekchu said...

x tgk yg awal2.. tau2 si shahril dah mati.. kalo blk awal mmg layan crita ni.. pas tu smbung nurul ain lak.. hehe..

eT said...

hehe...nurul ain cite lama kan..time ni sebok kt dapor dah...

miezaniera said...

tengok gak kadang2 tp sama cam et..last episod slalu trmiss..sempat tgk smpi kol 7 jer..selebihnye dah selamat kt dapur hehehe