Thursday, July 8, 2010

fikir nak....

errr...dah 3 ari xhapdet...
xder mood plak tetiba...
kemalasan melanda diri...adehhh...
skang ni dalam pale otak ni macam2 ngah pikir...
pikir nak join giveaway cam bai wat tu...tp malas..heheehe
pikir nak babab org prpk nih...asik ralat jek keje nyer...tp tangan xsampai
pikir nak balik umah...tp jam blom kol 5
pikir nak beli baju baru...tp sape nk wat sume tuh...
pikir nak tukar berukband...tp nk carik tajuk apa eh...
pikir nak balik kampung...tp dah plan nak main bowling.... :(
pikir nak singgah p pasar malam..tp jauh plak nk pusing2...
pikir nak p carrefour ke..jusco ker...tp ikram asik balik kol 10pm jek...sume kedai dah tutup...

dah la..xmo pikir la...

8 budak comey:

izan_cute said...

kalau lah bley upah org tolong pk kan hehe.tp mesti tak sama dgn apa yg kita pk hehehehe

@e_da said...

Et jom join giveaway sy.. hehehhe

dotblogspotdotkom said...

cuba la kamu pk... macamana tak mo pk..huhuhuhu

Kancilbiru said...

banyak nya ko pikir et...patut la kecik tet jer..sbb banyak pk..heheehe

eT said...

izan:
kang kene pikir nk carik duit upah plak..huhu

e_da:
akan difikirkan..hehe

pakcik:
urmm...cane xmo pk heh..pakcik dah pikir ker??

niza:
ko kan agak besar dari aku..try ko fikir cam aku..kompem kecik gak..muahaha

AngahSayang2314 said...

sabar ye kalau bab tak ada mood tue biasa la... nanti kalau ada mood update banyak2 tau

Anonymous said...

alahai..banyak sangat pikir...tu tak jadi tu

eT said...

angah:
hehe...nk update ebanyak tu yg xdan tu..:p

anonymous:
xbagi salam pon..sape yer...
tp xper..byk perkara dah jadi yer...