Thursday, June 18, 2009

Penangan Kemalasan


Hari ni dah khamis...what a bad week!!!
pepagi dah kene sekolah ngan zam n sarah..hehe...suka tol diorang ni sekolahkan aku...mentang2 nk masuk sekolah dah xlama...
Rekod aku minggu ni mmg sgt teruk sebab kemalasan aku..
kalo dah malas mmg la rekod buruk kan???
Aku rasa malas nk p keje...rasa cam nak dok umah jek..kalo leh cuti pon best..tp apakan daya cuti dah xbyk..
nak drive pon malas..walhasilnya aku mintak ikram anto p keje...
isnin n rabu walaupon dah lambat, ikram anto aku p keje dan aku sanggup isi BK (borang keluar) sbb xpunch kad.
selasa sampai awal sbb naik kete..kene sampai sejam awal la...kalo x kompem ikram lmbt p opis dia..
nk dijadikan cite smlm ikram terpaksa stay kt opis sampai kol 11pm..xkan la aku nk tunggu kt opis ni sampai tgh mlm kan...aku folow la zam balik umah dia...sempat la aku mandi n kebas baju zam..souvenir je la baju tu zam.. :D
then, along mai amik aku anto balik seri kembangan..nasib ada along...bkn aper, sian kt dania..mana la ibu ni xbalik2...heeee
hari ini aku merajinkan diri drive sendiri..kang ssh plak kalo ikram balik lmbt lg...kuar umah kol 7am...setelah meredah hujan, jamed (ni yg buat aku malas nk drive...kt seri kembangan dh ramai umat manusia..) dan bekejar2, berjaya la aku punch tepat jam 8.00am...hee..nasib baik xmerah kad aku....

nota kaki:
kalo xaku yg susahkan laki aku sape lg kan...kan....



6 budak comey:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku dulu memang salu susahkan hubby aku..penah duk ofiz sampai 10 lebih tauuu!pastu aku nekad belajar keta, Alhamdulilllah dah x susahkan dier sgt dah :)

eT said...

hee..aku dah pandai drive pon suke susahkan dia..xbaguskan aku nih... :p

nizaa said...

ooo...isi BK..report report! hahahaha

eT said...

aku dah report ngan boss bagi pihak ko..heee

Oswald said...

It can't truly have effect, I consider like this.
banner advertising | Johnston real estate | printable Canadian coupons

Randal said...

Wow, there is a great deal of useful data above!
Dermatologist In Houston Tx | Photography Classes Denver | Runny Nose Treatment