Thursday, June 4, 2009

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

Time2 nak balik ni bai roger plak ajak join contest nih...okeh la..mari la join sajer..
lagipon sempena hari bapa ni kan..
khas untuk abah entry nih..nnti aku wat entry lain untuk bapa2 yg lain tuh...hehehe

SYARAT-SYARAT PERADUAN :
1~ follow ZARRA SHOPPE.
- done -

2~ add ZARRA SHOPPE di bloglist/blogroll anda.
- done -

3~ review berkenaan ZARASHOPPE di blog anda dengan tajuk ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST (hanya title ini sahaja di terima)
- done -

4~ upload gambar anda bersama ayah anda atau suami bersama anak serta ceritakan momen terindah anda/anak anda bersama ayah/suami anda!
(satu gambar sahaja diterima!)

perkara yang saya tak dapat lupakan pasal ayah saya nih ialah bila mula-mula saya dapat tawaran belajar di UiTM dulu pada tahun 2000 kalo xsilap, dia lah orang pertama yang amik surat tawaran kt peti pos umah. bila dia bukak tgk tawaran belajar tuh, punya la dia seronok kan sampai terlompat..hehe..mak aku pon sama...tp ni nak cite pasal abah...huhu...
mmg xdapat digambarkan...
kalo aku teringat, aku pon rasa terharu..betapa seronoknyer waktu tuh..
betapa dia menaruh harapan pada aku...
aku pulak yang pelik, sape yg dapat tawaran ni kan..hehe..tp tu la dia abah..yg selalu menyokong penuh anak dia nih...

5~ tinggalkan link berkenaan contest di entri ini beserta email address
- done -

1 budak comey:

Mysunshine Gift Shop said...

salam,
jemput ker mysunshine creative gift shop for a unique baby gift ^_^

www.mysunshine2u.blogspot.com