Monday, June 15, 2009

Rilex Jap...

Huish...seharian keje aku mentenenkan sistem ajo..xsompek nak jenguk blog nih..kalo kat umah lg la xder masa nak bertenet2..
b4 laki den sampai nih, meh nak update sket...watak utama dlm entry ni kompem2 bukan aku....so, xder la gambo aku yer..
sabtu tu aku dgn tabah dan cekalnyer mengikut pak aji ikram ke ulu yam...mereka2 tu nak training rowing di situ...dgn bertemankan dania di tepi tasik..maka tunggu la aku dgn penuh kesabaran (aku nk join gk weh..huhu...) di tangga2 yg ada di situ...
ptg balik umah sudah penat..lalu masing2 tido...(mcm la aku yg rowing...hehe)

angkat boat bapak la panjangnyer..dah macam keranda :P

Hari ahad adalah hari jadi pak aji ikram ni...HAPPY BIRTHDAY ABANG.......
apa aku bg hadiah?hehe...rahsia...xleh bgtau...kalo bgtau dah xjd rahsia la....
ari tu aku shopping barang dania sket, p umah along yg sudah seminggu demam kura2, terus meluru ke rumah adik di cheras untuk menghantar tilam yg diidamkan beliau...
mlm plak melunaskan janji kepada mak buyong yg mengidam nk mkn keaw teaw kt kg.baru..
ok yer mak yong...sudah dpt....
malam plak ada kek la plak...ini adalah idea si kecik Juni Kamilia...sempena besday papa dia (6/6) dan pak su am dia (14/6)..
besday mesti kena ada kek kan Juni..hehe..
tukang tiup ngan potong kek ada lah Juni n Fahim...
Fungsi dania hanya penonton setia sambil mengalirkan air liur...hahaha...sian anak ibu xleh mkn lg..tunggu besau yer...

bersungguhkan si kecik tu....

4 budak comey:

bang am said...

hehehe.. tq.. apalaga... xdpt PS3, PS2 pon jadi laaaa!!! :p

eT said...

tunggu den kayo dulu leh la beli...itu jam tinggal nk tunjuk2 jek...

Farihan said...

fuyooo lamer ko pkirnak beli aper kan...aper lah yg ko bg kat kat ikram tu setelah berf=pkir begitu lamer

eT said...

hehe...ada la mendenyer...rahsia..
abes pk dah tuh.. :p