Thursday, June 25, 2009

Tabung TAWAS


Ini adalah projek aku yang xterlangsai dari dania 2 bulan lagi aku nak wat mende alah nih..
pas promote kt sarah pasal projek TAWAS nih, aku godek net nk carik link bg kt sarah..
tgk2 leh reg online plak...maka aku pon reg memandangkan dania lahir di serdang n ayah dia ic kL..mak dia kompem2 org pahang awok tau...tp, dah reg online pon kene p kt tempat dia gk submit dokumen sume...

apa faedah join TAWAS nih???

Apakah faedah yang akan diterima daripada tabung ini?
Faedah-faedah yang akan diterima adalah seperti berikut:-
a) Setiap anak kelahiran akan diberi RM100 melalui pelaburan di dalam tabung ini.
b) Anak-anak akan dilindungi insurans sehingga berusia 18 tahun.
c) Pada usia 18 tahun, anak-anak ini berpeluang menerima RM1,500 seorang hasil daripada caruman di dalam pelaburan dana ini.

6 budak comey:

ibu dania said...

drp searching awk... tabung tawas ni ada tk kat sabah??? upsss.. betol ke soklan ku ini....

eT said...

haha..apo la..mana ada kt sabah..
ni kan tabung yayasan selangor.. :P

ibu dania said...

kah kah kah.... sah sah ku cetek ilmu ni.... huhu~~~~ maluuuuu....

ibu dania said...

ni satu haal lagik yg menunjukkn ku cetek ilmu.... shhhhhhhh... jgn gitau org len erkkk... cam ner nk ubah setting 'comment' tu jadik 'budak comey'... hikhikhik.. malu lah...

eT said...

hehe..nnti kite ajar k...

Mrs. Asida said...

hehe Macam best je tabung TAWAS ni. :)