Tuesday, August 17, 2010

Cadangan Warna untuk Pakaian



tadikan aku try jejak sorang hamba Allah yg pernah aku kenal...
hehe...pastu cam menarik jek pemilihan kaler untuk harian kite kan...
sape rajin leh la follow ...
xyah penin2 dah nk pk pakai baju apa kan...
asal nk iron baju dok termenung depan almari baju...
punya la byk baju sampai xtau nk pakai yg mana...hehehe
aku la tuh...:p



12 budak comey:

Yan said...

dulu time keje klu boleh mmg elak baju2 yg nak kena iron.. leceh woo pg2 nak iron2 bagai hehehe...
kite lak jenis pg baru terhegeh2 cari baju bukan nak siap malam2 atau seminggu awal

army4war said...

alaa ijo dah pakai ari ni.. cam ne ni.. hehehehe

eT said...

yan:
sama la dgn...time nk p keje baru nk carik baju...hehe..

mira:
xper la...ko pakai la ijau pucuk pegaga plak..ehhee

mamalieyna said...

alaah salah hari la pulak pakai baju..ari ni meroon..hehe..

eT said...

hehe...et pon sama..ari ni coklat..
:p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku tak dak baju putih.mcm mana tu??

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eh, aku pakai baju ungu gitu hr ni..

eT said...

elis...kalo aku cadangkan ko pakai baju sekolah aci x???xpon pakai baju btn..hehe

miezaniera said...

termenung bukan sbb byk baju tapi sbb sume baju kene iron..baju yg tk payah iron sume dh abis pakai uwaaaaa....

eT said...

haaa...pandai pon...hehehe...malas iron la tuh..:p

azieda razak said...

alamak..
kena ikut warna2 ni ke..
x moh...

eT said...

huhu...tiada unsur paaksaan di situ...