Friday, August 20, 2010

rezeki ramadhan


ok la...nk ngaku ni kt sume...

dania nk dapat adik....
so, mood skang adalah kdg3 ok...kdg xok...
doakan sumenyer selamat....


sekian, terima kasih...

25 budak comey:

mamasue said...

huiyooo...tahniah!patutlah aku mcm pelik je bila kak saba komen kt blog aku.....

Maheran Maseirra said...

tahniah... doakan saya pulak yer lepas nie..

@e_da said...

Tahniah et... rezki tu.. moga awak n baby sihat2 ya.. take care

zyra said...

kak et, tahniah!! (^_^)

Kancilbiru said...

wahh tahniah....ni semua musim menandung anak ke dua ker? ekeke...haishh bila turn aku nih....

miezaniera said...

tahniah lagi versi blog pulak hehehe jd diri bebaik..jgn nakal2 k..

army4war said...

hik hik hik... tak dapat geget pipi dania lg.. pas ni plan nak geget pipi adik dania sekali huhahaha...

misz FaTiN said...

tahniah ye angah..
take care..^_^

eT said...

thanx to all...

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site maziati.blogspot.com
Is this possible?

izan_cute said...

Lamanya aku tak dpt blog jenguk ko.Line internet mcm biskut aku ni.Ape2 pun tahniah,meh2 tambah anak2 lagi.Aku pun nak tambah lagi yang ketiga hikhikhik (tp kena gap daa-caeser ari tu).

Take care,jaga kandungan baik2 yer...best la dania ada geng nanti...lv ya!~

k.mus said...

taniah.. :)

Atia Adina said...

tahniah et....eh...anak kita sebaya lagi lah....cuma kali ni anak aku kua dulu dari anak ko...hehehehe


-ad-

mazQ said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....tahniah~! tahniah~! segala usaha telah dimakbulkan...ok, pasnih kitrg leh kidnap dania...

yana said...

tahniah ET..jg diri tuh...sian kt dania pasnih...jom kak..kidnap dania

wardah said...

t.a.h.n.i.a.h. ;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wowiey...tahniah! ni dah skip batch ni kan bai kan?

ummidaddy said...

bagutnyerr ...akak pun nak folo gak lahh..usaha terus usaha...

Sarah Syazwani said...

wah2..sume dah mengikut akula ni yee..tahniah..

eT said...

huhu...3 ari aku xonline...makasih yer sume...

miezaniera said...

elis : tu la pasal...betch kite tkde lagi yg sambung..tkpe2..kasi can kt diorang dulu hehe

sarah : nk ikut juga tapi tkde rezeki lagi..hehe

AngahSayang2314 said...

tahniah.... coming soon jadi ibu mengandung hehehe..

eT said...

hehe...thanx lg..

raifiza said...

tahniah ye pn maziati, take care!

eT said...

tq k.rai....