Monday, August 9, 2010

haaa...ini cerita nuffnang


xpernah2 aku nk bukak story uncle nuffnang ni kan...
nuffnang tu jantina apa heh..sesedap jek panggil uncle kan...
org dok melantun2 cite nuffnang diorang...aku malu nk cite..
tambah blog aku ni xder cite sensasi pon..hehe...
cite2 aku je la kan...:p


tp..sepanjang aku dok berblogging dan syok sendiri nih...
aku xpenah tgk kt akaun nuffnang aku ada Buffered Earnings or Metered Earnings

yang selalu dok ada pon pasal

Campaigns jek....huhuhu


tetiba ari ni ada plak...
apa mende tu weh???aku xtau la...huhuhu

k da...selamat hari senin....

4 budak comey:

Yan said...

klu ade buffered earning..
org tak klik ads kitepun takpe..
orang view blog kitepun dah cukup.. kite dah leh dpt incomenye..
gitula lebey kuwang
yanpun tak reti sangat.. pasal sekalipn tak penah cashout..

nanti dah abis buffered earning tu dia jadila metered earning..

Kancilbiru said...

ha apa lagi...berusaha tingkatkan traffik...jalan2 ke blog org ke..baru BE tu bertambah...dia nak tiap2 hari meningkat..daripada biasa..

miezaniera said...

hehe tahniah2..akhirnye merasa gak spt org lain rasa..cuma tk merasa nk cashout je lagi hehehe kite pn tk penah dpt meterd earning tu..apakebendenye tu hrhr

eT said...

yan:
gitu ker...hehehe...
selalu xamik tau pon...wat bodo jek...:p

niza:
nk jalan2 ke blog org tu la...kadang2 ada masa...kadang2 non ada masa la plak...ish..ish...

bai:
haha...xtau eh...meter la bai...:p