Wednesday, August 25, 2010

"Duit raya" RM500 untuk kakitangan awam, pesara

2010/08/25

KUALA LUMPUR: Kerajaan bersetuju membayar Bantuan Khas Kewangan sebanyak RM500 kepada kakitangan awam dalam Gred 1 hingga 54 dan pesara kerajaan.

Bayaran akan dibuat sebelum 1 Syawal. - BERNAMA

******************************************************

pendek jek beritanyer...cam xcaye kan..huhuhu

10 budak comey:

Ku Tak Sempurna said...

untung la org kerajaan.... indahnya hari raya

;D

eT said...

Alhamdulillah...setakat nk bg duit raya kt budak2 boleh la..xmewah cam org swasta...hehehe

miezaniera said...

tu la..tgk gak address dia kot ada org main2..seb baik betul hehe

mrsboan said...

rm500 pun rm500 la...alhamdulillah la baik dr takde....tapi mesti takde bonus kan?

bang am said...

swasta kencang... depa kan rajin!! bulan posa pon berdesup keje... depa ni nyaris2 nak maksum laaa bab2 keje ni... huhuhu

army4war said...

hehehe.. aku dapat link tu pun baca 2 3 4 kali... pas tu 2 3 kawan aku yg lain paste url yg sama... sah sah sah!! hehehe

eT said...

ikut la...tu sume rezeki...

Atia Adina said...

aku pun cam tak caya....aku pikir tak der lah bonus....kerajaan tak der uit....skali ada plak...alhamdulillah....

eT said...

alhamdulillah...

mekchu said...

rezeki kita.. syukur..