Sunday, April 3, 2011

Bahang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 (ABPBH) || Red Carpet


hehe...aku pon sebok gak nak citer pasal Bahang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 (ABPBH) versi Red Carpet plak nih...ngeh2...
ingat nk kuar amik angin petang jap ni ha...
kang malam leh layan Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 (ABPBH)

td tgk kt genting punya ramai org kan yg nk p layan ABPBH...
semangat sungguh...aku xder org jemput pon...hehehe.. (perasan plak..nk kene jemput2..:p)
tengok org kt genting time layan tibi kt melodi..ngeh3..
ni ada budak dah ready nk p red carpet ABPBH plak...

tadaaa...ni la budak nyer...ada gaya artis x???hehehe
fesyen baju terkini direka khas oleh pereka terkemuka...xder dedah2 konon silap ukur baju...
kasut baik punya tinggi...3inci jek nih...
rambut dah andam baik punya style terbang2...walaupon xbape nk kembang..hehe
owh...xlupe senyuman yg menggoda untuk tetamu yg hadir...


PROMOSI TUNGKU MODEN...meh klik SINI...
Sejukkan Badan dan Kurangkan Migrain dengan Bantal Sejuk
Atasi masalah anak kembung perut dan lebam dengan TUNGKU BAYI

8 budak comey:

Sitisifir10 said...

hehehe....ape ke comey bebeno...

izanzuria said...

tema wonder pet hehe

Mrs. Asida said...

hehe.. boleh jalan angkat kaki ke tuh?? hehe

Den tak tgk pun, big boss layan HBO. sib baik hati tgh girang, den mengalah nak rebut2 remote ni.. hehe

miezaniera said...

ni pencalonan pelakon kanak2 popular ek? hehee..

Myra Jay said...

Ada gaya tu..heheee..
kasut ha vogue tul :)

wahida said...

pandai bergaya si kecik ni...comel sgt!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam et..pekaba??? dah dekat dah tuuuuu.....eheheh duk golek2 bb dalam gambor tu..:-)

eT said...

Sitisifir10 :
hehe..comey buat2..

izanzuria :
haha..kalah tema klasik kan...

Mrs. Asida :
jalan seret la gayanyer tuh...

miezaniera ;
haha..nasib xder kan..kalo ada kategori tu kompem menang..
kalah mia sara..:p

Myra Jay :
wajib vogue...haha

wahida :
gaya mesti ada...hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- :
hehe..tu la..tergolek2...bila nk kuar ntah...