Friday, April 8, 2011

Memang Cool...


Alhamdulillah..semalam aku p anto tilam sejuk kat iera...
lega rasa dah bg kat tangan dia...
ikutkan janji nk bg ari kelmarin lagi...tp aku kelam kabut sampai lupe nk bawak utk dia...
iera pon sgt la exited nk berlingkau cam baby...huhuhu...

kelmarin dok lepak jap kt perindu sbb org mentenen nk mai tengok telefon umah rosak...
dok la aku ngan dania d rumah...

ni bg dia tido atas tilam sejuk pasal cuaca mmg panas walaupon dah pasang kipas no.5...huhu
aku pon basah peluh2...
aku bentang melintang la...supaya aku leh tumpang sekaki...ngeh3...
kalo tidak punya susah dia nk tido siang kalo sok ngan aku...
ni cam best jek tgk dia tido...aku nk tido kene tunggu org mai umah la plak...

tilam ni mmg sejuk..sarah pon penah pakai katanyer...
time tu badan anak dia panas...dan Alhamdulillah kurang panas badan bila tido kt tilam sejuk nih...kata sarah la kan...

sape2 nk try tilam sejuk ni leh la contact aku kat email or phone:
et.bak82@gmail.com (0193416067/0123447429)

kalo area shah alam dan kawasan sekitar...aku leh anto by hand jek kat korang.. :)


nota kakikukaku: ari ni due aku bersalin...adakah aku perlu terus ke sepital or dok lepak kangkung jek kat umah ni heh??tp dok rasa lain macam jek...lain mcm tu dah lama kot aku rasa...kalo p sepital..paling x kompem dia paksa bersalin kan...kene cocok ke masuk obat ker...hmmm....
(panjang plak nota nih...:p)




5 budak comey:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

takutnye dengor bab2 masuk ubat. rasa taknak dah lalui kene induce!

semoga selamat semuanya ya

|| NaFiRaa || said...

ai plak yg cuak..muehehe.. moga semua berjalan lancar yer~

nak gi tgk ruper tilam sejuk jap..:)

~FaDziLaH~ said...

Semoga selamat segalanya ya...hehe....cam best jek tilam sejuk tuh...nk gak ler...

EiJa ZaQuaN said...

seram gak dh due ni..tp selalunya kalau xde masalah..dok msti suruh tunggu sehari dua lagi..kalau x bersalin gak baru dok akan induce

anyway..moga selamat sumenya..

iera said...

hihihi..thnks kak et..mmg best baring ats tilam sejuk ni..lena jerk i tidoq.