Friday, April 29, 2011

Jumaat yang dinanti...

hehehe...bukan korang2 yg keje keras kt opis tu jek tunggu jumaat...
aku kt kampung ni pon tunggu ari jumaat jugak...cuti 3 ari la katakan...
mana x nyer...ari ni la adik beradik aku balik kampung jugak...
yg dari trolak...dari kL...dari jengka 2....dari kuantan...meriah u...
dan jugak kepulangan chenta hati yg sdg membujang kat bandaraya kuala lumpur tuh...
maklum la..anak bini xder...bujang la jadinyer...huhu

tp, nama pon cuti 3 ari kan...ada yg wat kenduri...
ramai dah ada agenda nk berkenduri kendara weekend nih...
aku lak kene tinggal kek umah ni ha pakai uniform pantang cam bese...huhu...sadis sungguh...
dah lama xjejak tanah nih...baru 21 hari...ada lg 23 ari...
7/5 ni sekali lg aku akan mencemar duli ke shah alam...hehehe
last kelas aku tuh...xsabar nk cuti sem nih...

k korang...selamat bercuti dan selamat hari pekerja buat semua... :)

TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS || SET TILAM SEJUK || MANDIAN HERBA / MANDIAN AURA || TUNGKU BAYI || SET BERSALIN SALINDAH || BUGSLOCK - PENGHALAU NYAMUK

4 budak comey:

|| NaFiRaa || said...

huhuhu... x de makna sgt pon hari jumaat..sebab esok keje lagi..huhuhu..sadis jek~

eT said...

huhu...sabar2...:p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kelas ade lagi ke? bkn skang dah start exam ke et?

eT said...

a'ah..da kelas lg...bwk kedepan2...huhu