Sunday, April 3, 2011

Coklat oh Coklat...

semalam adalah sabtu...dan sabtu adalah hari bersekolah aku...
dgn gigihnyer...sambil kengkang2 aku p jugak kelas smlm sbb ada presentation...
kalo x p bape sgt la aku dpt markah nnti kan...
dah la sok2 pon aku nk ponteng kelas lagik...huhu

dalam dok p kelas tu...aku pesan ngan ikram p la jenguk kilang coklat...
xder la ikram amik gambar kt sana kan...

ni jek hasil prmbrlian ikram smlm...ni pon dah tuah sangat dia sanggup bersesak2 kt kilang tu..huhu
ikut kan ikram mmg xsuka p membeli ala2 berebut2 camni...
mengenangkan bini dia ni yg nak makan coklat tuh..terpaksa la...huhu...
yg berebut2 nk membeli tu makcik2 jugak.,,
nak wat kenduri la..hape la...siap main tolak2 kata ikram...xsabar sungguh org kite ni kan...
q nk bayar saje dekat 2jam kata ikram...mmg menguji kesabaran tuh...

terima kasih sesangat pada en.suami sbb sanggup bersabar utk beli coklat2 ni untuk ai..hehe..muahh.. :)


PROMOSI TUNGKU MODEN...meh klik SINI...
Sejukkan Badan dan Kurangkan Migrain dengan Bantal Sejuk
Atasi masalah anak kembung perut dan lebam dengan TUNGKU BAYI

7 budak comey:

lydzar said...

kena bg upah tu kt en hasben sbb sanggup redah lautan manusia sbb nk beli coklat :)

tak sabar nk balik rumah gak ni, sbb hubby pon ada beli coklat time pi langkawi last week. lambatnyaaaa nk blk

~izan~ said...

wahh...nk sikit..ko simpan smpai aku dtg rumah ko amik tilam nnt haha

mekchu said...

wah.. banyak nye hasil tangkapan... best tu buat pencuci mulut :)

umialya said...

sedapnya!!

Manja (let it be my sweet name) said...

manja nak juga coklate tu

Ape jenama Makeup korang?

Mrs. Asida said...

hehe bestnya.. mesti sanggup beredah hujan, panas, batu, ribut nak dptkan coklat tuh untuk bini tersyg,.. tmbah2 bini tgh pregnant...

:)

eT said...

lydzar :
hehehe..tu la..upah nk kene bg gaks..

~izan~ :
hehe..ada rezeki ko nnti izan..ada la tuh...:p

mekchu :
hehe..cuci mulut x kot..:p

umialya :
sedapp...

Manja :
meh3..amik sorang sket.,.hehe

Mrs. Asida :
apa saje utk isteri..ngeh3...