Thursday, April 7, 2011

Bila Nak Beranak??


haaa...tgk tajuk pon tau kan...
ramai yg tanya aku "bila nak beranak..."
kalo tanya aku..dan2 ni nak beranak tau...ingat senang nk usung perut boyot ni kehulu ke hilir..huhu
dan lagi update blog kan...tp blog ni la tempat aku nak merapu...

korang nampak x gambar baby dok guling2 dlm bulatan kt sidebar blog nih...
ada angka '1'... maknanyer due aku sok...
tu pon blom tentu baby nk kuar sok...
xsakitt???uishh...aku ari2 sakit...tp sakit kejap2 jek...sakit main2...dugaan btol kali nih...

dania dulu awal 2 hari..siap leh p jejalan kat alamanda tengok wayang bagai...
kali ni xleh nk berjalan sgt...
sbb bila berjalan rasa cam nk luruh tulang2 pinggang...huhu..dasat kan aku...
abaikan je la aku yg manja nih...:p



19 budak comey:

cikmOt said...

moga ibu dan baby selamat....jantinan???jeng jeng...

~izan~ said...

dia dera sket ko tu..dania lemah lembut kali ni ha..tgk je la nanti hehe...

biasa due mcm wat panduan berjaga2 je kan,aku pun dua2 beranak tak ikut due hehe..smoga slmt!~

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

jeng jeng jeng.bb boy kot..tu yg rasa sakit abis tulang punggung..eheheh

semoga selamat semuanyaaaa

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

et ni mcm pernah tengok la..tapi di mana ya???? et wat check up kat kenek padang jawa gak ke?

eT said...

cikmot:
aminn...jantina??jeng jeng jeng jugak..:p

izan:
tu la..agaknyer kite dulu pon dera mak dari dalam perut sampai ke tua..huhu

rose:
penah nampak eh...yer la tuh..klinik desa pdg jawa..hehe
smlm ada??

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sbb tgk gambar posting lepas yg photoshoot tu perasan tu et..if tak mmg tak perasan. rasanye masa jumpe ari tu et pakai baju tu..ehehe

sy baru lagi kan..so check up 1 bulan sekali..akhir bulan ni baru ade cek up..:-)

Zaidah said...

semoga dimudahkan...jangan lupa tau klu dah bersalin bagitau....

|| NaFiRaa || said...

huhuhu.. tumpang cuak skali.. semoga semua selamat yer..:)

Nadiah Sidek said...

moga dipermudahkan bersalin nnt.. :)

alinac lover said...

hope smua baik2 je ye kak

eT said...

rose --{@ ibuRafiq @}-- :
haha..kantoi kan baju sama..teettt...

Zaidah :
InsyaAllah nnti dah bersalin..1donia ai kasi tau..:p

|| NaFiRaa || :
org nk bersalin gak nih..tu cuak sekaki..hehe

Nadiah Sidek :
aminnn..tq :)

alinac lover :
thanx yong yer... :)

chugie said...

aduhai, dah tak lama je tu kan.. dalam minggu ni kot ye??? ape pun, sabar dan siap kan diri untuk bersalin nanti ye.. tenaga perlu ada.. selamat bersalin.. :D

NM02 said...

wah... ai plak rasa tak sabar. hehehe

Myra Jay said...

Bestnyer.. Tahniah ye.. Mesti berdebar kan :)

Aleyn said...

Wah...tik tok tik tok...menunggu saat dan tika nak bersalin dah ni...semoga semuanyer SELAMAT, amin

wahida said...

wah..dah nak bersalin...semoga semuanya selamat dan dipermudahkan...amin...

Sarah Syazwani said...

baby suh dok umah jek xleh jalan2..hehe

nt dh bersalin bgtau yee..leh jenguk ko bila p s.alam nt

Huda said...

alahai..berdebar rasanye :)
moga sumenye berjalan dgn lancar :)
amin

sya said...

alahai..
lagi sehari ye..
saya yang lagi 2 minggu ni pun, rasa tak sabar je... huhu