Monday, April 11, 2011

Ubat Nyamuk || Bugslock

dalam blog ni kan ada beberapa edisi citer bab nyamuk...
dari zaman 2009 lagik aku kepoh pasal nyamuk nih...hehehe...
sejak dania lahir...musuh utama adalah nyamuk...sbb nyamuk suka gigit itu budak kecik...
dari aku usaha pakai kelambu untuk dania kat entry Kelambu...oh..Kelambu

pastu aku try plak satu produk penghalau nyamuk nih...
ala2 ubat nyamuk la jugak kan...
produk ni namanyer bugslock...dah test guna sejak dania pandai meniarap lagik...

model utk bugslock ini.....aku letak kt kaki tu kaler biru..riso kalo letak kat tangan nanti dia makan plak...time ni nampak kekatu pon dia telan..hehe


bugslock ni ada aroma serai wangi...buatan korea...
ada 4 kaler... putih ... kuning .... merah jambu ... biru ....
aroma ni bertahan sehingga 72 jam kalo guna tanpa henti...
korang leh tengok maklumat lanjut kat sini
bukan untuk baby jek...leh guna jugak untuk org dewasa yg xtahan kene gigit nyamuk cam aku ni ha...hehehe

kalo korang nak try leh la contact aku yer...harga pasaran rm16...tp aku jual rm12 shj:
email: et.bak82@gmail.com


**autopublish**


TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS || SET TILAM SEJUK || Tommee Tippee: Closer to Nature PP 9oz - BPA FREE || TUNGKU BAYI || SET BERSALIN SALINDAH || BUGSLOCK - PENGHALAU NYAMUK

4 budak comey:

iera said...

Dalam pantang pun sempat lagi berniaga ye kak et..mmg tabik spring la..hihihi

EiJa ZaQuaN said...

baru tau pasal bugslock ni..
bagus gak ye..

ardinihumaira said...

wahh nanti ado anak dni leh beli gak :)

eT said...

Iera:
haha..autopublish la yang..

Ieja:
kalo nk travel ker ok gak guna nih..kot lupe bwk ubat nyamuk lain kn. :)

dni:
boleh2..dni pon leh try. :)