Thursday, April 14, 2011

Hadap Jamu Akhirnya || Set bersalin




korang tgk la gambar tuh...cer teka apa kebende tuh..huhu..tu la dia jamu bersalin lengkap selapan yang diproduksikan oleh air mancur, wonogiri - SOLO - Indonesia...aku bayar dgn harga RM70...

Punya la kan terlebih survey set bersalin dari macam2 tajuk punya dok ada..barang ratus2 jek sume..set bersalin mmg xder yg murah..huhu..last2 aku xterbeli sampai la beranak..bila time ngurut tu, akak tu tanya aku amik ubat apa pantang nih...aku jawab yellekkk!!!
Spontan aku soh akak tu bwk ubat apa dia ada...
Sok dia mai urut hari ke-2...nah kau jamu sekotak..ngeh3..

Tp jamu cegini mmg 1st time aku nk menelan tu saaaaaangattt la berchenta sampai kuar balik air aku minum..air dia kaler cam kunyit tp rasa kunyit lg sodappp kot...huhu
berkat semangat jamu mbak wonogiri nih dan niat nk cepat sembuh, aku hadap la jugakkk..huhu...

Nnti bila free aku cite pasal kakak urut n service yg diberikan..kot2 la ada yg ngah mencarik2 tu kan..leh la coba2 ngan akak ni plak..

Published with Blogger-droid v1.6.8





TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS || SET TILAM SEJUK || Tommee Tippee: Closer to Nature PP 9oz - BPA FREE || TUNGKU BAYI || SET BERSALIN SALINDAH || BUGSLOCK - PENGHALAU NYAMUK


12 budak comey:

@e_da said...

tahniah ET dah selamat bersalin..,.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

et duk mana? if tukang urut tu ok, nnti leh la rekemen kat kiter..

et, if mkn jamu takpe ke? kakak sy dia makan jamu sendayu tinggi set bersalin, tup2 anak dia kuning sampai kene tahan kat wad..huhu

cik dah ganu kiter said...

cik dah tak pernah pun makan jamu pas bersalin...x disiplin lgsg kan...

skg baru cik dah terhegeh2 nak makan tu pun maajun anggun bistari...

nnt pas pantang lehla ET try MAB pulak

eT said...

Eda:
thanx :)

rose:
akak ni dok kt shah alam..
Setakat dok amik jamu ni ok lg..
Bb pon kuat nyusu...harap2 xder pape la...

Cik dah:
ni pon harap2 leh disiplin..eT jenis xreti disiplin gak.hehe

mab tu hape? :p

ummidaddy said...

et pantang kt umah sendiri yerk...
mkn jamu ni bby ok ker et..?
hrp2 ok yer...akak lak yg risau..

aku la... said...

eh ada lagi ke jamu nih..hahaha lama giler produk ni dah et..aku kenal dari zaman kaklong aku bersalin anak dia dekat 22 tahun dah..hahahha..bagus ni..sila abiskan semua ye..

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. selamat berJAMU.. moga cepat sihat..:)

eT said...

Ummidaddy:
skang ni kt umah mertua.
Ujung minggu balik shah alam la kak.
Harap2 baby xder pape la.

Mas:
haha..aku pn terkejut akak urut tu bwkkn jamu nih.
Yeah..harap2 aku kental utk abeskan sekotak nih.huhu.

Nafiraa:
tenkiu2..huhu

alinac lover said...

berita kepada Ahli Alinac Shoppe-

http://www.alinaclover.com/2011/04/khas-kepada-ahli-alinac-shoppe.html

mamalieyna said...

tahniah dh selamt bersalin..alhamdulillah//selamat bepantang n selamat menjamu selera dgn jamu itu..hehe..

EiJa ZaQuaN said...

selamat berpantang dn makan jamu ye..
eija pun x beli lagi set bersalin utk yg kedua ni..sbbnya dulu eija beli set nona roguy tp x makan pun sbb zaquan ada G6PD n BF..so doktor x bg makan jamu..dilarang sama sekali..hehe..jdnya yg kedua ni..tunggu baby lahir dulu..takut ada G6PD gak..

IntaNBerliaN said...

Tag Join GA :-)...

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html