Wednesday, November 10, 2010

Berat wa dah naik...

org sibuk nk pakai premium beautiful bagai nk bg slim...
aku sibuk berat dah naik...hehe

bukan la apa...ni baru balik dari checkup pregnant kt KDPJ...
bape berat aku??xmo la ckp...
nnti korang gelakkan aku plak kan...
kesimpulannyer kalo tang lalu angin kuat tu leh melayang la...hehehe

beza bulan lepas ngan bulan ni 3kg ko...
nasib xlebih 4kg...kalo x mmg hadap la ngan misi2 kt situ...
memula dia kata aku naik dekat 5kg...
haiissshh...misi pelatih yg bulan lepas tu salah tgk penimbang tuh...
jenuh aku nk xplain...nasib diterima explanation aku...
siap aku conteng kt buku merah tu betuikan berat aku..:p
padahal diorang ada rekod sendirik...
member naik sampai 2kg pon kene minum air gula...
nasib aku xkene minum air gula tuh...apa rasa eh...:p

tp xper...asalkan wa sihat kire dah cukup bagus...
dan dpt mkn nasi lemak yg kt kedai depan tuh...best ko...
tgk dalam purse ada 3 hengget jek...
penyakit aku ni malas nk kuar duit..pastu nk membeli menggagau carik duit...
nasib nasik tu rm2.50 jek...hehehe..kalo x wat malu company jek...:p

korang selalu dari 3 bulan ke 4 bulan berat naik xbyk kan3???

14 budak comey:

roszz said...

ros ms 3bulan ke 4 bulan mmg naik mendadak...tu kena minum air gula...waaa nyeri xsuka...

iera said...

alhamdulillah..yg penting kedua2nya sihat..hihiihi..tak sabar nk tgk kak et berisi..mesti comei..:)

Sarah Syazwani said...

apsal aku berat naik sket pun kene minum air gula gaks..
wah..rindu ng ns lemak depan tuh..sedap gilerrr

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku memang ada keturunan kencing manis.tak naik pun depa suh minum..sedappp..perasa oren ada, anggur ada :)

eT said...

ROS:
hehe...ros pon naik byk yer..

iera:
ala iera...dulu, skang, dan akan dtg pon akak mmg comei...ahaks...

eT said...

sarah:
sbb ko org istimewa kot sarah..huhu
mmg best...dah abes aku santap td..:p

elis:
hehe...aku belasah kata xder jek...
wah best la ko...klinik mn ko checkup tu siap ada perasa2 bagai...

miezaniera said...

tk ingt sgt pun tapi rase2 cam tetiap bulan naik skit2 je pun..air gula tu walau pn kite tk minum tp kite tau rase dia manis kan kan kan hehehe

eT said...

a'ah bai..dulu kite pon naik sikit2 jek...
gula mesti la manis..xtau la kalo terlebih manis leh jadik pahit...huhu

Atia Adina said...

air gula kat klinik soraya sedapppp.....aku dari 3 ke 4 tak naik banyak....masa tu baru nak selera makan....

k.mus said...

kalau x telan air gula tu leh tak.. x suke. esok2 kena hadap gak benda ni huhuhuhu..

|| NaFiRaa || said...

tak suka jugak minum air gula!!! pening kepala lepas minum air tuh!! manis sgt!

eT said...

ad:
aku selera xder sgt ponn..bese jek..kali ni bb cpt membesar kot..huhu

k.mus:
tgk nasib x kak...setengah org xkn minum pon...hhehe

nafiraa:
yer ker...sampai tahap penin eh...me bese mkn ubat yg wat penin..dasar pemalas mkn ubat...:p

izan_cute said...

mesti cute kalau ko berisi lagi.campur isi perot,campur isi sendiri hehe.aku time dah btol2 cukup time nk bersalin berat 48kg je hehe.semoga baby baru tu sihat walafiat dlm tummy ibu dia...

eT said...

ye ker izan...
aku dulu time dania last berat aku 53kg..hehe