Tuesday, November 2, 2010

Tak mampu naik STAR CRUISE


tak mampu nk naik STAR CRUISE...
naik Melaka River Cruise pon jadik la kan...
ok aper...hehehe...
ni cerita ahad lepas...
alang2 sampai melaka...kami naik tokang ini...time dah kol 6.30pm...
kalo nk view cantik kene naik malam...byk lampu...hehehe

agak2 bila leh naik tokang besau nih???
apa la yg aku nk wat kalo dok kt dalam tu eh???hehe


kapal ni leh la naik kan...
bayar rm10 jek sekepala...
b4 naik ada org amik gambar korang dulu..
nnti turun gambar dah siap...nk kalu...bayar rm20 sekeping...huhu

b4 naik...amik gambar dulu...:p

ni kat dalam kapal...
memula dok kt tepi pasai nk lambai2 kt penduduk melaka...
umah adik aku tepi sungai tu jek...
siap soh tunggu nk lambai kt dia...hehehe


malam tu la kami p mkn seafood...nyum3...





12 budak comey:

Nad @ MamaZakwan said...

syok2nye jalan2 melaka :P

eT said...

xder la berjalan sgt...
kebetulan jek ada hal kt sana..hehe

mamaaerish@eb said...

bestnyer.... ari tuh ms pegi budget x byk
kalo x bestla.... ;p

miezaniera said...

dh byk kali pegi melaka tp yg ni 1 je tk penah naik lagi.nape tah hehe

eT said...

eb:
ala...xyah naik pon xper...jalan kaki jek tepi sungai tu..hehe

bai:
sbb sungai dia xcantik...kan bai kan...huhu

army4war said...

melaka.. umbai.. sotong goreng tepung!! kekekek!!

eT said...

bukan umbai la mira...

bang am said...

Bukit Cina Pantai Klebang,
Mencari bawang dan kacang sepalit,
Kalau teringin memakan kupang,
Pastikan jangan sampai tercirit...

:p.den xbleh makan kupang dah nampak gaya!!

eT said...

wahaha...sejak bila berpantun2 ni...
xper...biar i jek yg makan..:p

izan_cute said...

best kan naik ni..skrg ni ada train plak nak round sungai tu.masa aku naik bot ni ari tu,sempat tgk rail dia aje yg tgh disiapkan...

eT said...

ko naik malam ke siang izan?
naik malam baru best...
tp monorail dia tu org kata jgn naik lagi..xbape stabil...ari tu dia stop ngah2 jalan 15min...
tp la ni dah ok kot...hehe

izan_cute said...

aku naik siang..mlm nak naik cmner kalau semua anak2 aku tdo hehe...