Thursday, November 11, 2010

Jimba2 ( MABUL - KEPALAI - SIPADAN )


Baru2 ni dapat email dari sahabat yg ajak berjimba2...
bunyi sonok kan...
tetiba tersedar diri plak aku ni ngah berisi org...adeehhhh
tp kalo join jimba pon apa salahnyerrr...besstttt
tambah p reramai sure happeningkan...x pon pening...hehehe
tp bila memikirkan nk book tiket tuh...
aku...ikram...dania...baby...
ok la yg 3 tu ada nama..ada surat beranak...si baby ni xder nama la plak...
susah nk book...
ada gak ku utarakan pada ikram nk tinggal baby...hehehe
tp ikram plak xmo..dia nk bawak baby dia jejalan sesama....

dpt p mabul tu mmg best...
lama impikan nk p sana...
tempat cantik kan...
xper...aku ngah bersabar ni ha...
next year ada offer lg akan ku kerah en.ikram book...hehehe
tunggu baby kuar bulan 4...
pada kekawan yg nk berjimba2 tuh...semoga berseronok la yer...
jgn lupe daku...teeettttt....


18 budak comey:

izan_cute said...

meh tinggalkan perot ko kat aku hehe

eT said...

kalo la leh main tinggal2 perut...sure aku dah tercicir..lupe letak kt mana..huhu

LYaFRINA said...

xpe..lps baby kuar, blh jimba puas2..

mamasue said...

alahai et, ko igt baby kluar bulan 4 tu,bulan 4 gak ke ko dpt berjimba....mau2 hujung tahun!hahahaha!

Sarah Syazwani said...

bukan main mak buyong ni...igt2 sketla kt ank dalam pewot tuh

eT said...

lyafrina:
yezza...tp kene bawak baby sitter la...hehe

mamasue:
tu la pasal...sabar2...

sarah:
ala sarah..ko jeles kan3...hehehe

Mrs. Asida said...

pergi jangan tak pergi.. leh tengok gambo2 ko jejalan. aku mmg suka tgk gambo. :)

eT said...

asid..pasni aku wat en3 xder gambar..wahaha..jahat2...
InsyaAllah..samapai aku ada la gamabrnyer...:p

dotblogspotdotkom said...

zaman berjimba2 udah berlalu... huhuhuuh

Sumijelly said...

wah...;kalu ada sumer..mana tempat leh sampai kan...
teringin gak nak naik flight bersama anak2..tp bila la dpt..hehehe


Sumijelly.com

eT said...

pakcik dot:
jgn biarkan dirimu ditelan zaman..hehehe

sumijelly:
xper kak..pelan2 plan..boleh punya la...

hajarus said...

salam kenal & salam singgah kembali.. thanks yer sudi singgah blog hajar... keep in touch k.. :)

Sarah Syazwani said...

xde maknanyer la nk jeles..aku dah pon membooking tuk ke sana..hahahahahaha

eT said...

hajarus:
:) salam...

sarah:
itu la...aku tengok si bai ngan si mira tu bekerja keras membooking...sampai xlalu mkn...
xpusing kiri kana dah...huhu

Atia Adina said...

seronoknya korang....holiday jer....

eT said...

ad:
nmpk cam berseronok je kan3...hehe

army4war said...

kalau ada peluang jom ziiiiiuuuuuuuuuuu! (bunyik flight) hehehe

eT said...

mungkin juga...huhu