Monday, November 29, 2010

Meh nak jawab Meh

ni ada keje sekolah si izan bagi...
selalu aku bg dia...ni dia plak nk bagi aku..huhu
xper..nnti ada keje sekolah aku bg lagi kt ko k izan...:p



write 5 interesting facts about the person who give u this award..

1. seorang suri rumah dan mempunya 2org puteri yg comey...leh tambah lg ni izan..hehe
2. seorang yg ikut perkembangan fesyen terkini...aku yg berkerjaya ni pon ketinggalan...:p
3. pandai masak2...jeles tau...i xpandai masak...
4. kawan dari dip kt jengka...degree kt shah alam...sampai la dah bawak haluan memasing skang...ingat kawan pertama sekelas dak izan ni la...aku ingat kite p kelas ko pakai baju kebaya labuh kaler kelabu kalo xsilap..muahahha
5. dia ni la makeup aku tunang...hehehe


write down 10 interesting facts about yourself and your hobby..

1. wanita berkerjaya...
2. dah berumahtangga...
3. anak sorang puteri yg baru 1thn9bulan...
4. xlama lg puteri i akan ada kawan...InsyaAllah dalam bulan 4..
5. ngah study lagik...dah tua pon xabeh2 lg belajar...haisshhh
6. dikelilingi kawan2 yg giler2...
7. ari ni baca blog kekawan asik nk gelak jek..nape ntah...ada kaitan x ngan monday blues???hehe
8. cuba utk suka masak...tapi...cane eh??? :p
9. suka menjahit..tp skang xder masa sgt...kekadang jek leh pegang mesin tuh...
10. suka ikut asben i jejalan...dia suka berjalan..i follow uuuu...:p



pick your most 10 deserving recipients and describe them..
(ayooo...ramai nyer nk kene petik nih...)

1. bai - kenal start masuk keje tahun 2006...giler otai dia ni haaa...sape beginner leh menuntut ngan dia..sampai jabatan xmo lepas la otai kuar nih..hehe
2. mira - ni adik angkat bai...xlama lg leh jadi otai cam kakak dia dah...hehe
3. ros - mula kenal bila dia masuk keje sini...rupenyer org jengka gak...ngeh3...xpenah jumpa pon kt jengka kan ros...:p
4. iera - ni baru sesangat jadi bini org...ngah bercuti lagik neh...selamat pengantin baru yer iera...:)
5. zam - ni boss aku..waahaha...apa kes ko tag boss ni wehhh..:p
6. ellis - ni blogger tegar tingkat 6...korang nk letak iklan korang leh p kt blog dia...
7. ad - geng tingkat 6 gak nih...ngah tunggu kelahiran 2nd baby...dgr cite boy kali ni eh...hehe
8. niza - geng bas sekolah...si kancil biru...ada kaitan ke bas ngan kancil neh..hehehe...pape pon ni blogger setanding ngan redmummy dah neh...hehehe
9. aida - geng ting 6 gak...jarang bertegur sape...tegur dari jarak jauh je kan3...
10. mamasue - memula aku kenal dia as kawan ikram...pastu jadi boss plak kt sini..hehehe...otai network neh...hehehe



fuuhhh....jenuh gak nk nyusun org...sume opismate i...muahahhaa...:P
meriah kan3...ok..daaaa.....


12 budak comey:

izan_cute said...

ko biar betol ET,ingat lg baju aku zaman tok adam tu hhehe...terharu mak tau.weh,kalau aku wat GA ko nak join tak hehe

eT said...

haha...ingat la weh...sama2 jalan p kelas...
pastu ko ada geng lain plak...:p

kalo ko wat sure la aku join...
tp ko kene bg aku menang laaa...hehehe

Atia Adina said...

hehehe...malsanya nak buat keje sekolah...

ha ah...betul lah tu...tiap kali scan doc akan cakap...ooo...baby boy....

eT said...

xper ad...aku xkejam paksa ko buat..huhuhu

izan_cute said...

err kwn lain tu si aze tu ek? eh ape citer ek minah tu? dia org kuantan kan hehe.kalau ko nk menang,ko mintak je la hadiah tu dgn aku direct nnt k,tak pyh join haha

eB@mamaAerish'n'Aed said...

wah satu jabatan kena tag tuh... :)

xmo tag jabatan laen cam org kat sini nih?... ;p

eT said...

izan:
ntah..aku pon xingat dh ko kwn ngan sape...:p
hehe...leh mintak eh...

eb:
hehe..jabatan lain??boley2...:P

ZzamzZ said...

sabo jela bley plak nk igt sape kwn ngn sape..aku pun ade gak mase zaman tu kn..tp yg aku igt izan mmg dr dulu suke buat kek kn..tp dia slalu bg kt usop je klu xslp aku hahaha...awat ko xbg kt aku izan..
hehe ko tag aku ekh et..siap bg link suh aku bace lg..lani xde mood lg nk m'hupdate blog la..akn ku cube la nnt ekh..

eT said...

zam:
izan bg kek kt ucop???pesal aku xtau...huhu
dia xbg kt aku pon...
korang geng kelas B kan3...hehe

izan_cute said...

ET,Zam :

meh borak kat sini meh haha.mmg la aku bg kat usop sbb usop bg duit beli brg2 semua sbb dia nk mkn byk2 haha.aku buat kt rumah acid,ko g tnya acid hihi. usop share dgn bdk junior kita nama apis tu..

aku kelas ape dulu ek?bkn aku dgn ko ET sekelas..err zam ko kelas aku gak ek? dak ET ni mmg ingatan tahap dewa la,semua menda ingat.err ko ingat x dlm beg aku ada buku ape ngehngehngeh

ZzamzZ said...

oic...nsb baik ade reason kukuh..ko klas ngn aku ke izan..awat aku cm xigt je huhu..tp yg pelik bley plak aku igt tang ko wt kek tu..hehe..klu sekelas mesti la mesra skt kn...hahaha

eT said...

izan:
mana la aku tau apa dlm bag ko..
ko xtunjuk kt aku pon..huhuhu

zam:
aku tau nape ko tau zam..
sbb korang kan close ngan dak laki time tuh..huhu