Monday, November 8, 2010

Stroller --> Let Go

baru berkesempatan amik gambar stroller ni smlm...
punyer la lama dok dalam stor tuh..
tengok masih berkeadaan baik...hehehe

si kecik ni sebok nk naik...
masa soh naik dulu asik xmo jek...babab kang baru tau...

tang nk pegang tuh..yg tmpt tolak2 tuh...apa nama ntah...leh adjuz ke depan or blkg...
aku pilih yg leh adjuz ni pasal penah terbaca kt mana ntah kata...kalo xmo bg baby stress dia kene mengadap kite time tolak...
supaya dia tau sape tolak dia...
then, dah besar sket dia nk tgk alam leh la tukar ke blkg pulak..huhuhu

tp syg stroller baru aku beli kt mydear tu xleh nk adjuz handle dia...xper la...
cina tu plak leh wat lawak ngan ikram tolak dari depan sambil bongkok...
mmg lawak la cina tuh..rasa nk babab dia plak..huhuhu

ok..nampak plastik tuh???
hehe...plastik pon xbuang lagik kan...punya la jarang guna...
ni utk sesapa yg berminat leh la inform aku...harga leh runding...maklum la aku ni xpandai sgt meniaga2 nih (kene mention ke eh???)...
aku beli xingat harga dia..yg pntg > rm100 tp xsampai rm200...
ni beli kt giant...sape nk kompem harga leh usha kt sana kalo masih ada la kan...
aku pon xsure masih ada or not...

email: et.bak82@gmail.com


12 budak comey:

lydzar said...

me too, nk jual stroller HMs..nnt nk buat iklan jugak lah kt blog

b.O.n.d.a said...

budak2 camtu lah..
masa kecik2 dulu liat kemain takmO masuk dlm tu..
dah besar nih, nak main cam baby lak
hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku punya pun tak terpakai jugak!bg adik dia ajer lah :p

eT said...

lydzar:
leh jek..publish sampai lapukk..hehe

bonda:
haa..mmg betui tuh...
dh besar ni sajer la mau plak..

elis:
adik dia pon dh ader..hehe...
kot la yg tu pon xterpakai..aku xtau nk ckp pape la...huhu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita pon nak let go stroller rafiq ni..haihh ntah biler la nak diblog kan..

et, kita dah buh et in my blogroll..:-)

izan_cute said...

Et,aku ada 5 stroller ni..hehe.nak jual syg,aku dgn pyus naik gilir haha

eT said...

rose:
hehe...blog kan ajer..
nyway thanx masukkan dlm blogroll...
et selalu tgk blog yg update kt dashboard jek..hehe
nk kene tukar template blog nih...huhu

izan:
giler byk stroller ko...pas ni leh bukak kedai stroller la..hehehe

izan_cute said...

lupa nk bitau,aku dh email resipi tart ko nak tu..kat gmail ko.dpt x? pastu jgn lupa wat tag aku tu hehe

eT said...

hehe...lupe gak nk inform...
aku dah fwd resepi tart tu kt akak aku..hehe...
semoga kekanda ku berjaya membuat tart itu..:p

eh..ada tag ker???huhu

miezaniera said...

ramainye org nk jual stroller..tkde ke kedai jual stroller 2nd..sng skit nk pilih..hehehe

Redbloodsnow said...

lawa ah stroller tuh, dear. jd cam x sbo ler plak nk ade bby sendiri. nih yg nk cpt kawen nih...wakakaka

:D

eT said...

bai:
urrmmm..setakat ni kalo kt kedai pon dia xckp kot 2nd hand..huhu

redbloodsnow:
haa..jgn tunggu lama2...nnti lama2...hehe