Monday, November 29, 2010

Malam minggu...

ujung minggu aku byk abeskan masa ngan dania kat umah jek...
pg sabtu ikram p bersukan...
aku bersilat la ngan dania kt umah...
anak dara ibu dah pandai mengemas umah...
sampai suma barang dia simpan kite xjumpa...huhu
sikat ayah boh dalam peti ais...
remote control boh dalam bag baju...
bila ditanya mana dia letak...nasib la dia ingat...kalo idak...jenuh la kan...
bila malam ikram ajak amik angin plak..hehe
memula p lepak kt kg.baru...
pastu lajak terus ke uptown shah alam...
sesampai jek sana tengok punya la panjang kete parking...
jenuh gak nk menapak dari jauh2 tuh...
sekali sekala ok la kan...
dah lebih 2 tahun xjejak kaki kt uptown tuh...dh byk yg berubah...
dah ada bumbung2...ada partition2...
yg wat kedai nmpak proper pon leh tahan menarik gak...
aku pon mulakan dgn barisan pertama...
pusing2 sampai abes lorong kt situ...hehehe
nk tau apa yg sangkut???
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tadaaaaaa.......
nama pon org pompuan...:p
aku beli 2 helai tudung JERRRR....hehehe
xder la beli byk pon...
selendang pelangi tu aku dpt rm8...
tudung purple tu plak anak ngan mak dia asing...rm18...kire ok la tuh...
byk giler tudung jenis gypsi tuh...
tp aku ngah carik cara2 terbaik nk sarung tudung tu..hehehe
aku nk usha tudung yg cam hadiah yg aku join contest anniversary tuh...
tp bila try test cam kembang2 jek aku pakai...
hilang keayuan aku bila dah kembang2 tu ha...
tudung tu jenis kain jarang tu kan...yg combined ngan kain lycra tuh pon aku try...tp xcun pon aku pakai...xjadi nk beli...huhuhu...
harga tudung tu kt uptown dalam rm25++....
xper la...beli sikit2...hehehehe....
dah jadi en3 tudung plak...:p

18 budak comey:

izan_cute said...

ET,tudung pearl haya tu memang best tau..ko try la satu tp jgn beli yg lapis2 dgn chiffon tu.Nanti kembang kembung hehe..

gipsi tu kalau ko nk pakai tutup2,ko pakai la hijab sarung mcm aku bitau hari tu then lilit aje.. =D hehe

Aku hari2 silat dgn dua org askar ni,semua benda kena sorok sbb diorang ni muafakat kalau bab2 gitu,hukhukhuk

eT said...

izan...
nama dia pearl haya yer..wahaha...
aku tatu lorr...
nnti kalo aku jumpe yg best tu aku try hangkut seketol...

nk pakai gipsi kena byk lapis la nih...adehhh

hehe...dah ada geng tu yg muafakat tuh...sabor je la...:p

izan_cute said...

http://pearlhaya.com/zen/

ha check kat situ...dealer pun ada ramai,kdg2 beli dgn dealer dpt diskaun...

Sitisifir10 said...

eT, smlm je baru belikan tudung anak2 saye rm 2 /pc...kuikuikui..sgt kudukut kan??

eT said...

izan:
aduh izan...giler mahal...huhuhu

sitisifir:
hehe...rm2 je yer...
tudung apa tuh? :p

k.mus said...

jumaat lepas akak br je masuk kedai pearl haya ni.. belakang jakel s.alam tu je, akan dibuka sebelah dia lak kedai fareeda.. x beli pun tgk2 je. Hage mmg x sanggup tgk huhuhuhu.. =P

dotblogspotdotkom said...

melaram sakan le kamu yee.. huhuhuh

eT said...

k.mus:
ye ker...
xjenguk pon lagik kedai tudung kt situ..
bukan apa...rimas la org dok ikut montot..huhu

pakcik dot:
mana ada melaram sakan...
lain la kalo borong ber'bundle'2....huhuhu

miezaniera said...

sebanyak2 kali kite p uptown tu tk penah lak sgkut tudung..slalu p makan2 jek kt situ..patut la tk penah trserempak ngn et.dh 2 thn tk pegi ekh..lama gilerrrrrrrrrrrrr tuh..

eB@mamaAerish'n'Aed said...

ahaks... samer la kiter... smalam eb jenjln nk bli tali gitar shah... tup2 gi bli adiah contest lak... adoyai... pompuan2... ;p

yang, join jerk kontest eb tuh... kan ader lagi 2 kategori?... sng jerk... ;p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kat uptown tu kan ade parking besorrr kat belakang nun..heheh

eT said...

bai:
kite xpenah p lepak makan kt situ...best ker...
eh..penah sekali zaman jopun dulu..huhuhu

eb:
hehe...leh terbeli plak yer...ok la tuh

igtkan kategori tu bersangkut2...
leh asing2 yer...
ok..nnti eT join k..:)

eT said...

rose:
ye ker..xperasan plak..
ada asben cakap parking belah mana ntah...
tp lecah plak time tuh...park tepi jalan jek..kete baru basuh..huhuhu

Nia said...

eh,..kalernya sgt menarik gitu! tapi kembang yek, kalau try bagi tak kembang bleh ke? hehe..saya pon tak bleh jgk kalau tudung kembang2 nih. rasa lain jerk.

Cempakamelati said...

singgah sini.

eT said...

nia:
yg ni xkembang pon pakai...
yg kembang tu xbeli pon..hehe

cempakamelati:
salam tq..hehe

Atia Adina said...

aku kalo pkai tudung cam tu lagi ah nampak tembam...tak sesuai gituh

eT said...

tembam la chumel kan...
dari cekung xnmpk cun lgsg...hhuhuhu