Friday, February 25, 2011

Bila Dashboard Kosong


boring btol bila dashboard jadi kosong kan...
sejak akhir2 nih selalu jadi dashboard kosong...xtau la nape...
bila dah kosong...xleh la nk tgk blog2 lain yg update...
nk kene lompat2 la plak...


ingat kejap jek dia kosong...
tp tiap kali bukak...mmg dia kosong...xper2...biarkan dia kosong...
mungkin dia memerlukan ketenangan...dan perlukan masa untuk masalah ini...

dan..dengan itu...aku guna la google reader....
mmg google reader ni salah 1 cara jugak nk tgk blog2 yg kite follow tu update...
kalo korang ada prob yg sama...try la guna google reader...
kalo sesapa ada method lain leh share ngan aku gak...

19 budak comey:

lydzar said...

kt google reader ni boleh baca entry je kan..nk komen tak bley, betul tak?

eT said...

xleh komen kot...
tp kalo nk komen klik kat tajuk dia tu..then dia akan ke blog org tu la...
baru leh komen..hehe

A.s.t.i.n.a said...

eT: gogle reader ni mcm mail gak ker...?

sHi Ma said...

ingat kan sy je mgalami masalah nie....

|| NaFiRaa || said...

ooohhh.. saya slalu guna blog list jek.. mana yg baru update duk atas skali.. kekekeke

eT said...

A.s.t.i.n.a :
xder la..dia bukan mail...tp kite leh tgk blog2 yg kite follow kt sini...

sHi Ma :
ramai kan...lately tgk sume org mengeluh mende yg sama...

|| NaFiRaa || :
bloglist xsume blog yg kite follow ada...huhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..kesian...aku punya ok ajer.

Gieyana said...

betui2..mmg kat sini ada mcm2..

saya tag awak joint GA sunglass tue yer..meh meramaikan GA tue k..:D

Frodo Baggins said...
This comment has been removed by the author.
erienz said...

blh jadik mcm tu yer, kenapa erk...kena berhati2 ni...

Zaidah said...

tak pernah lagi jadik mcam nie....

nabilah_2908 said...

tk pernh try la google reader ni..

bab blog list kosong..mmg selalu kena..tapi bila refresh balik...dah ok... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HAIWAN BERWARNA PELIK

Nana said...

tu la pasal...
xleh tgk dashboard
xleh la nk tgk contest baru2 kekekke

*∽ IZAN ∽* said...

gud info nihh!

YUL said...

tu la pasal, yul pon pernah terkena jugak kak, tapi nsib baik da bole guna balik,. hehe

ardinihumaira said...

dashboard memang gtu suka meroyan hehe

kakyong said...

sama lah..
malam ni okay pulak

Myra Jay said...

Thanks ya sharing :)

Oh ya, badak tu dah smpai, Myra dah buat entry pun
http://normj1001.blogspot.com/2011/02/menang-ga-dan-hadiah2-ga-yang-telah.html

Nelly The Strange said...

google reader pun tak boleh dah .. -.-