Wednesday, February 23, 2011

Checkup: 33+5/7 Minggu

pagi tadi aku p checkup untuk 33+5/7 Minggu...
sume ok...cam bese la ada tanda merah kt rekod buku merah aku tuh...
tang merah tuh ialah Hb...hikhik...
ok la kan...last time 10.5...ari ni 10.6...naik la sket...:p

so..yg lain2 sume ok...tapiii...
nurse tu tulis muka ai pucat...hehe...lupe nk mekap cantik2 pagi tadi..:p
due: 8 April 2011
sape sama due ngan aku???jom booking katil sebelah2 nak??hehe

saje nk letak gambar pregnant 8 bulan ni kat sini...
xsedar plak dah masuk angka 8...ingat baru lagi..hehe
cilok dari blog maro jugak dari en3 ET on her 8th month pregnancy
cantik kan maro amik gambar...kalo aku amik sendiri, agaknyer cane la rupe gambar tuh...huhu

21 budak comey:

~izan~ said...

cantik..seri ibu ngandung hehe...dah la kaler terang baju ko,mmg seswai utk outdoor hehe...

hb kurang ek,sama la kita dolu2.tu yg smpai pengsan2 sblm exam tu kekeke.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

comeynyer.....

mekchu said...

comel je perut tuh.. ingatkan baru 6 bulan :).. ingat lagi tak cara2 nak push??

sHi Ma said...

ala comelnya perut, rupanya dah 8bulan, bila2 boleh deliver... take care dear...

cik dah ganu kiter said...

berseri2 ibu mengandung...

@e_da said...

tak lama lg dan tue....... lawo je et time pregnant kan..

EiJa ZaQuaN said...

maintain jerk eT walaupun dh 8 bulan..slim n comell

eija ni br nak masuk 7 bulan ..tp mcm dh sarat sgt huhu..

YUL said...

huahua, dah lapan bulan erk? tak lame je lagi tu, jap lagi keluar laa kan, hee

Anisa Hang Tuah said...

akak..im happy with you...
tetap comel
:)

Bang Am said...

instead of saying "saya cantik", it's nice to say "cantik maro amik gambar"... hehehe.. apa2hal pun, isteri ai mmg la cantik!! : )

eT said...

~izan~ :
hehe..pasni pakai kaler lagi terang la..
hb kurang ni kene gerak pelan2 kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe :
tq...

mekchu :
cara push??ingat2..."geram2...geram2..."....hehehe

eT said...

sHi Ma :
tq...sesuai la perut tu ngan tuan dia kan..

cik dah ganu kiter :
seri2 yer...

@e_da :
xlama dah kan...huhu

eT said...

EiJa ZaQuaN :
slim kan..tgk dari belakang org xtau pon boncit..hehe

YUL :
jap lagi??ko jgn yul..huhu

Anisa Hang Tuah :
thanx..happy with me... :)

Bang Am :
btol la...kalo cantik cane pon..gambar xcantik..hilang gak kecantikan tuan diri kan3...

Edy Zaidi said...

suka tgk org mengandung..muka mesti berseri2...

A.s.t.i.n.a said...

wajah berseri2 ni baby boy ker?

eT said...

Edy Zaidi :
hehe..tq..
time seri mmg berseri..cuba time serabut..:p

A.s.t.i.n.a :
hehe..mungkin jugak kan...

ardinihumaira said...

bilalah agaknya dni nak merasa saat mengandung ni.. tak saba nak kawen awww lariksss <-- gatai hehe

YUL said...

haha, npe kak? bulan 4 kan? hikhik

raifiza said...

comelnye...hidung mengembang dgn jayanye...hehe...jgn marah!

Nana said...

et...saya baru tau camni rupanye muke et sebenar haha
sian btol kan..tu la xjengok blog kawan2 cam ni la jdnye

Sarah Syazwani said...

samela kita..hb rendah masalah btl..kdg2 kena bebel ng nurse