Wednesday, February 23, 2011

Korang nak belajar makeup?? Kelas Asas Solekan

Korang nak belajar makeup?? ni ada sesi Kelas Asas Solekan oleh izan...
sape2 yg nk berandam2 tu...meh la usha kelas izan wat nih...
banyak korang leh korek ilmu dari dia...
dia xlokek..korang tanya sampai dia xleh jawab...hehehe


aku teringin gak nk join...tp apakan daya...
izan...meh lerr turun shah alam...huhu...ramai menuggu kehadiran ko kt shah alam nih...

so...sape teringin join..leh klik SINI utk ke blog izan or call jek no yg kat banner atas tu yer...:)

16 budak comey:

ardinihumaira said...

bestnye kalo dni duk dekat sana huhu

noie said...

jauh le.. huhuhu kalau dekat nak le jugak

Kancilbiru said...

kalau buat kat sini memang aku nk terjah..

~izan~ said...

alahai ET,t.kasih byk2 sudi promote free kt sini.hmm jauh yer,nk buat cmner,rumahku d sana huhu.tp kalau aku blk KL,ko nk sediakn tmpt ke? *wink3x*

mamaqari said...

best jgk nih klu join..tp kt mana nih?

eT said...

ardinihumaira :
hehe..kalo dekat la kan...

noie :
nnti kite usha tokey soh wat dekat..:p

Kancilbiru :
hehe..ko pon ada minat yer...

~izan~ :
hehe...ko ingat free ker?? :p
anyway kalo ko nk wat kat shah alam nih...uitm ni byk kelas...tp bukan aku leh guna pon...hahaha
ala..umah aku pon ok apa.. :p

eT said...

mamaqari:
kat kuantan...hehehe

~izan~ said...

ye lah et,nanti aku byr sewa tapak iklan kat sini =D

AnneRaini said...

jauhla..igtkan kat kl jek..tp minat nak join kelas ni..murah lak tu...

HEMY said...

thanks sudi singgah blog. Kalau laki nk blaja buleh?

eT said...

~izan~ :
hehe...bayar sewa la plak..:p

AnneRaini :
pelaga...drift la sampai kuantan..hehe

HEMY :
nk mekap gak yer...tanya la tuan tanah..huhu

wahida said...

kurang minat nak belajar mekap..suka pakai bedak dan lipstik je...huhuhu...

nak wish hepi belated birthday to dania...semoga jadi anak kebanggaan keluarga dan dimurahkan rezeki sentiasa hendaknya..

meh, auntie nak cium sikit!! mmmuuuaaahhh!!!

Fieza79 said...

kalau la dekat tentu dh join...minat bab2 mekap sb seniri pun suka nk cantek2 je hehee

MrS. F!zA said...

wah ada kelas make up la..kita mekap main tibai je..jnji tk buruk mata org memandang..ekeke..tgn ni mmg tk berseni lgsg..

Mrs. Asida said...

hehe nak nak nak!.. :)

A.s.t.i.n.a said...

wah!! eT pandai kerr?

wat andaman pengantik nakk?