Wednesday, February 9, 2011

Trafik dari elissmie



aku pelik tengok 2-3 ari ni referral link dari blog eliss...
dan aku dah rasuah eliss petang td tanpa eliss sedari...hehe

harap ko terima suapan aku tu eliss ...muahaha...

eliss ada offer header percuma ngan watermark percuma korang tau...
mau kalu..p ler jengah blog eliss... :)

p/s: sape nk aku rasuah lagi..sila angkat tangan...
okeh...offer dah abes... :p

7 budak comey:

Kancilbiru said...

tak baik amalkan rasuah2 ni..

kalau nak rasuah, rasuah aku sekali...

hahahahaha...

Sitisifir10 said...

kadang2 trafik mai tanpa disedari....saya sll perasan org yg jarang tinggal komen tapi trafik dr blog dia byk pulok

*∽ IZAN ∽* said...

ha ha ha... baek punya rasuah nihhh!!

NINIEZANE said...

nk kena rasuah gak....hehe

aizuemi said...

integriti.. hahhaha..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

oh rasuah rupanya..ingat aku menang contest tanpa aku sedari..hehehe.

sila email aku yer, nak tema dan gambar apa kat header baru yang ko nak tu yer :p

miezaniera said...

apa yg elis dh buat tu? hehehe talipon polis br tau rasuah2 ni bese tu..